Fotografia Victoriei Ruffo stârnește zvonuri de despărțire de Omar Fayad. Ce detaliu a atras atenția fanilor

Publicat pe 28.12.2023 la 16:21 Actualizat pe 28.12.2023 la 17:30

Victoria Ruffo, celebra vedetă de telenovele, a postat o imagine în timpul sărbătorilor de Crăciun, declanșând speculații în ceea ce privește căsnicia ei cu Omar Fayad.

Omar Fayad și Victoria Ruffo

Gettyimages.com

Cei doi au avut o căsnicie stabilă timp de 22 de ani, dar în noiembrie anul trecut, zvonurile despre o posibilă separare au reapărut în urma informațiilor privind o posibilă călătorie a politicianului în Norvegia pentru a ocupa funcția de ambasador.

Jurnalistul Alex Kaffie a menționat într-un editorial din Heraldo de México din 1 noiembrie că există zvonuri despre o procedură de divorț între cei doi.

"Am confirmat știrea că Victoria Ruffo și Omar Fayad au decis să pună capăt căsniciei lor, așa este, actrița și politicianul au decis să pună capăt mariajului lor de 22 de ani... Au început deja procedura de divorț, nu știu care sunt termenii divorțului, dar probabil că include și pensia alimentară pentru copiii lor gemeni", a declarat fostul prezentator al emisiunii Hoy, potrivit Univision.com.

Deși actrița și politicianul au negat, afirmând că relația lor a continuat în ciuda speculațiilor, acum zvonurile au revenit pe prima pagină a ziarelor din cauza fotografiei publicate de cea supranumită "Regina telenovelelor" pentru a sărbători Crăciunul pe 24 decembrie.

Victoria Ruffo publică o fotografie fără Omar Fayad

Actrița a postat pe Instagram o fotografie de la sărbătoarea de Crăciun pe care a avut-o alături de cei trei copii ai săi și de surorile sale.

În publicația din 25 decembrie, ea apare pe podea, în fața bradului de Crăciun, zâmbind alături de primul ei fiu născut, José Eduardo Derbez, și de gemenii ei din căsătoria cu Omar Fayad, Anuar și Victoria.

"Crăciun 2023... Vă iubesc", au fost cuvintele pe care Victoria Ruffo le-a dedicat alături de emoticoane în formă de inimă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat, au început speculațiile cu privire la relația ei cu tatăl gemenilor, deoarece unele site-uri de știri de divertisment, precum MSN, și fanii au remarcat absența politicianului mexican.

"Nu și-a petrecut Crăciunul cu Omar?", "Lipsea soțul", "Și Omar? Au divorțat?", "Până la urmă nu l-a petrecut cu soțul ei", sunt câteva dintre mesajele care pot fi citite pe profilul actriței.

În același timp, Gaby Ruffo și José Eduardo Derbez au împărtășit o altă fotografie în care apar luând cina și pozând foarte zâmbitori

Deocamdată, nici Victoria Ruffo și nici soțul ei, Omar Fayad, nu au comentat această nouă fotografie care a stârnit speculații

Cum s-a născut povestea de dragoste dintre Victoria Ruffo și Omar Fayad

În anul 2000, cuplul s-a întâlnit într-un restaurant; un an mai târziu, s-au căsătorit în cadrul unei nunți spectaculoase în Mexico City, la care au participat celebrități precum Carmen Salinas și Fernando Colunga.

Trei ani mai târziu, Victoria Ruffo și Omar Fayad au anunțat nașterea copiilor lor.

În articolul

Fotografia Victoriei Ruffo stârnește zvonuri de despărțire de Omar Fayad. Ce detaliu a atras atenția fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x