Fratele lui Edith Gonzalez i-a adus un omagiu regretatei artiste. Ce mesaj a transmis Victor Manuel

Publicat pe 15.10.2021 la 12:17 Actualizat pe 15.10.2021 la 13:07

La mai bine de doi ani de la moartea regretatei Edith Gonzalez, fratele actriței i-a adus un omagiu. Victor Manuel Gonzalez a lăsat câteva cuvinte emoționante în memoria surorii sale.

Edith Gonzalez a purtat o rochie roșie și avea părul lung și desprins

Fratele lui Edith Gonzalez i-a adus un omagiu regretatei artiste

Profimedia Images

Edith Gonzalez a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. Vedeta va rămâne întotdeauna în memoria fanilor datorită rolului din telenovela “Salome”. La mai bine de doi ani de la moartea actriței, fratele acesteia a simțit nevoia să vorbească în amintirea vedetei care a fost iubită de milioane de fani.

Acum câteva zile, a avut loc un eveniment care a strâns laolaltă oamenii care au iubit-o pe Edith Gonzalez. Familia, fanii și oamenii dragi, i-au adus un omagiu actriței și au lăsate câteva cuvinte frumoase.

Fratele lui Edith Gonzalez i-a adus un omagiu regretatei artiste

“Totul merge așa cum ea și-ar fi dorit...suntem cu toții bine, fiica ei și familia.”, a declarat Victor Manuel Gonzalez.

Victor Emanuel Gonzalez, fratele lui Edith Gonzalez, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit cum i-a administrat averea actriței, dar și cum se înțelege cu nepoata lui.

“Cu toții îi simțim lipsa, dar cu timpul și cu ajutorul evenimentelor de tipul acesta, o simțim mai aproape. Ea a luptat cu această boală și a încercat să le ajute pe femeile de pretutindeni.”, a mărturisit Victor Emanuel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fratele lui Edith Gonzalez a declarat că prin intermediul fanilor și fotografiilor toată lumea își va aduce aminte de ceea ce a însemnat marea actriță.

“La început am fost destul de îndepărtați, însă încet încet ne-am dat seama că trebuie să fim uniți și să le insuflăm și fetelor această apropiere.”, a declarant bărbatul.

În ceea ce privește relația cu nepoata lui, Victor Manuel a declarat că o consideră ca pe o soră și vorbesc întotdeauna lucruri interesante. Acesta spune că de fiecare dată când se întâlnesc vorbesc despre Edith Gonzalez și își amintesc cu bucurie de momentele în care erau împreună.

Mesajul lui Victor Manuel în memoria lui Edith Gonzalez

Victor Manuel este de părere că trebuie să își amintească de Edith Gonzalez într-o manieră pozitivă și să vorbească întotdeauna cu plăcere despre momentele fericite petrecute împreună.

“Îi place muzica, dar nu cred că va călca pe urmele mamei sale în ceea ce privește actoria. Acum studiază, este o tânără foarte inteligentă și sufletistă.”, a spus fratele lui Edith Gonzalez.

Cât despre proiectele la care lucra Edith Gonzalez, fratele acesteia spune că cel mai important este deschiderea unei fundații pentru ajutorarea femeilor care suferă de cancer ovarian. Aici, toate femeile vor putea veni pentru a se trata sau pentru a preveni această cumplită boală.

Victor Manuel spune că sora lui și-a lăsat toată averea în ordine, asta pentru că era o femeie inteligentă căreia nu-i plăcea să aibă vreun lucru neterminat.

Cât despre relația cu tatăl nepoatei sale, Victor Manuel spune că se înțelege bine cu acesta și până acum nu a intervenit nicio problemă care să-i deranjeze. De asemenea, acesta a menționat că lui Edith Gonzalez îi plăcea ca toată lumea să trăiască în pace și armonie.

Edith Gonzalez s-a născut la 10 decembrie 1964 și a murit pe 13 iunie 2019 în Mexic, în urma unei bătălii pierdute cu cea mai cumplită boală, cancerul.

În articolul

Fratele lui Edith Gonzalez i-a adus un omagiu regretatei artiste. Ce mesaj a transmis Victor Manuel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x