Fratele mai mare al lui David Bisbal este țintuit în scaun cu rotile după ce a suferit o leziune a măduvei spinării

Publicat pe 29.11.2023 la 17:25 Actualizat pe 29.11.2023 la 17:38

José María Bisbal a dezvăluit că a fost spitalizat timp de cinci luni la Spitalul Național de Paraplegici din Toledo, Spania. În prezent, el nu se poate deplasa folosindu-se de propriile picioare.

David Bisbal

Gettyimages.com

Fratele mai mare al lui David Bisbal, José María Bisbal, a dezvăluit că se află într-un scaun cu rotile în urma unei leziuni la măduva spinării.

Pe 4 aprilie, fostul manager de drum al celebrului cântăreț a provocat îngrijorare după ce a dispărut brusc. După o căutare intensă, autoritățile l-au localizat 30 de ore mai târziu în municipalitatea Roquetas del Mar, în provincia Almería, Spania.

Ca răspuns la această veste, interpretul piesei 'Bulería' a postat un mesaj pe poveștile sale de pe Instagram, precizând că 'Josemari', așa cum îl numește cu afecțiune, era "spitalizat, dar stabil". De atunci, nu se știa care era starea de sănătate a fostului reprezentant, dar acum a fost chiar el însuși cel care a făcut cunoscut cum se simte.

Fratele mai mare al lui David Bisbal vorbește despre faptul că se află într-un scaun cu rotile

José María Bisbal, în vârstă de 55 de ani, a relatat că a fost spitalizat pentru o perioadă lungă de timp la Spitalul Național de Paraplegici din Toledo.

"Am fost externat de curând din acest magnific spital, unde am fost internat aproape cinci luni din cauza unei leziuni la coloana vertebrală", a explicat el într-un interviu pentru Informalia, publicat la 26 noiembrie, potrivit univision.com.

Deși s-a recuperat într-o bună măsură, presa subliniază că "se deplasează într-un scaun cu rotile", situație pe care o ia cu calm.

"Se poate trăi așa, de fapt, eu trăiesc așa și sunt complet autosuficient, nu am nevoie de ajutorul nimănui", a spus el.

"Am ajuns (la clinică) cu o depresie destul de severă, pentru că această leziune este greu de acceptat. Dar, odată ce am acceptat-o și am asimilat-o, am decis să merg mai departe! Sunt foarte fericit și abia aștept să mă bucur de viață", a adăugat el.

El a explicat că în instituție l-au "învățat să trăiască", deplasându-se în scaunul cu rotile, la fel ca și pe alte persoane, care nici măcar nu-și mișcau picioarele, pe care le-au ajutat să iasă de acolo "mergând".

"Mă simt foarte norocos că am putut să intru în acest spital și că am beneficiat de el învățând toate lucrurile pe care ți le pun la dispoziție", a spus el.

Fratele lui David Bisbal îi mulțumește soției sale pentru sprijinul acordat: "Fără marele ajutor al soției mele, nu știu ce s-ar fi întâmplat"

José María Bisbal nu a ratat ocazia de a recunoaște sprijinul pe care l-a primit din partea lui Lupe, cu care s-a căsătorit în luna ianuarie a acestui an.

"Fără marele ajutor al soției mele, nu știu ce s-ar fi întâmplat", a declarat el pentru site-ul, care a relatat că acesta "a suferit un accident care l-a lăsat într-un scaun cu rotile".

În urmă cu aproape opt luni, potrivit El Español, Josemari a postat un mesaj puternic pe Instagram: "M-ai dezamăgit, Lupe".

"Când veneai acasă de la serviciu disperată și plângând din cauza maltratării șefului tău, te-am ascultat și te-am înțeles. Nu numai atât, dar ți-am găsit un loc de muncă alternativ", a spus el.

"Acum, eu sunt cel care trece prin momente dificile la serviciu și tot ce îmi spui este că mâine fiecare pentru el. Ei bine, fiecare cu ale sale...", a adăugat el.

Până în prezent, David Bisbal nu a comentat starea fratelui său mai mare, la care s-a referit în 2015 ca fiind "unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea".

În articolul

Fratele mai mare al lui David Bisbal este țintuit în scaun cu rotile după ce a suferit o leziune a măduvei spinării

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x