Frumosul Julián Gil este îndrăgostit până peste cap. Actorul a găsit sprijinul de care avea nevoie în partenera lui

Publicat pe 17.11.2020 la 14:02 Actualizat pe 24.11.2020 la 11:00

Într-un interviu pentru tvynovelas, actorul a împărtășit cu publicul larg dragostea pe care o simte pentru frumoasa lui parteneră.

Profimedia

Deși în prezent Julian trece prin momente greu de imaginat pentru orice părinte, a găsit sprijinul și alinarea în femeia cu care-și împarte viața în prezent. În urmă cu puțin timp numele lui Julian a fost auzit și văzut în toate tabloidele.

Julian Gil a oferit multiple declarații după ce a pierdut procesul de custodie al fiului său, un băiețel pe nume Matias Gil de Sousa, pe care îl are cu actrița Marjorie de Sousa.

În urma pierderii procesului actorul a decis să trateze situația pe o cale maleabilă, în ciuda fostelor procese pe care le-a intentat împotriva fostei lui, Marjorie de Sousa. Poate schimbarea de abordare a artistului se datorează și frumoasei povești de dragoste pe care o trăiește în prezent alături de Valeria Marín.

A post shared by Julian Gil (@juliangil)

Într-un interviu pentru tvynovelas, actorul a împărtășit cu publicul larg dragostea pe care o simte pentru frumoasa lui parteneră. Valeria va juca alături de actor în noul lui proiect, pentru care s-au început filmările din 9 noiembrie.

Sunt fericit și ea e fericită. Trăiesc o etapă foarte specială în viața mea, care trebuia să se întâmpla la un moment dat.

A post shared by Julian Gil (@juliangil)

Julian o descrie pe Valeria ca fiind femeia care l-a învățat să iubească din nou, care i-a arătat că există mereu speranță pentru dragoste și compasiune.

A post shared by Julian Gil (@juliangil)

Dragostea a venit fără să o caut, tocmai într-un moment în care eram pregătit să simt cu inima deschisă. Cred din nou în dragoste datorită ei.

Citește și: Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva formează cuplul perfect. Imaginile care i-au cucerit pe fani Thalia, din nou în atenția fanilor. Cum arată actrița în cea mai recentă imagine publicată pe Instagram

În articolul

Frumosul Julián Gil este îndrăgostit până peste cap. Actorul a găsit sprijinul de care avea nevoie în partenera lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 11:20
După ce gurile rele au spus că-și susține financiar iubita, Gabriel Soto rupe tăcerea printr-o declarație
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă
Happy People • ieri la 09:47
Danna Paola a fost copilul-minune al telenovelelor mexicane. Cum arată acum vedeta
Happy People • pe 23.11 la 15:15
Mauricio Herrera este dovada vie că sănătatea are un preț, și unul foarte mare. Actorul a cheltuit 600 de mii de pesos pentru a învinge Covid-19
Happy People • pe 23.11 la 12:32
Jon Ecker îi calcă pe urme celebrului său tată. Cum arată fiul lui lui Guy Ecker și în ce producții de succes a jucat