Frumusețe și talent actoricesc: Özge Yagiz, actrița din “Jurământul” vs Özge Özpirinçci, actrița din “Femie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 03.07.2020 la 09:23 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:29

instagram/ ozgeyagizz

Când vine vorba de frumuseți răpitoare, actrițele din serialele turcești conduc detașat.Trăsăturile lor orientale, feminitatea și stilul aparte le aduc mulți fani. Și când acestea sunt și talentate, ajung să fie foarte apreciate în lumea filmului și a producțiilor turcești cu povești inedite de viață. Deși cele două frumoase actrițe poartă același prenume, succesul lor arată diferit.

Özge Yagiz, actrița din “Jurământul”

Despre frumoasa Özge știm că s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios. Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). La cei 23 de ani ai săi, averea netă estimată este de 2 milioane de dolari.

Özge Özpirinçci, actrița din “Femie în înfruntarea destinului”

Delicata actriță Özge Özpirinçci s-a născută la 1 aprilie 1986 în Istanbul, Turcia. Ea a absolvit Universitatea Sabanci, Managementul Internațional de Afaceri în 2008 și a studiat la Institutul Lee Strasberg din New York. Frumoasa actriță și-a descoperit pasiunea pentru actorie datorită fratelui ei, Emre Özpirinçci. Cariera sa a început în serialul TV “Cesaretin Var mi Așka”. Mai târziu, în 2010 și 2011, actrița a apărut și în filme de lung metraj. Anul 2011 i-a adus o nominalizare în cadrul festivalului de film Greenpine din Turcia, la categoria “Cea mai bună actriță în rol secundar”.

În 2016, la Gala TV Awards Golden Butterfly, aceasta a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță de comedie.
Özge (33 de ani) şi iubitul ei, actorul Burak Yamanturk (35 de ani) formează un cuplu din 2015. Pe lângă actorie, ea are mai multe pasiuni. Îi place foarte mult să gătească și practică yoga în timpul liber.

Despre serialul turcesc “Jurământul”

„Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte. După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său. Cee ace nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

Despre serialul “Femie în înfruntarea destinului”

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți.

Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli (Kübra Süzgün), care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar - Hatice Sarikadi (Bennu Yildirimlar), revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize.

Urmărește din 6 iulie, de la 20:00, noul serial „Jurământul’, la Happy Channel! Marea premieră va fi pe 5 iulie, la Antena 1, de la ora 17:00!

CITEȘTE ȘI

Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, este și model

În articolul

Frumusețe și talent actoricesc: Özge Yagiz, actrița din “Jurământul” vs Özge Özpirinçci, actrița din “Femie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x