Gabriel Macht, actorul din Suits, în rolul lui Harvey Specter

Publicat pe 17.07.2020 la 13:47 Actualizat pe 05.08.2020 la 15:19

https://www.instagram.com/iamgabrielmacht/?hl=ro

Gabriel Macht, cel care îl interpretează pe Harvey Specter, s-a născut la data de 22 ianuarie 1972, în Bronx, New York. Gabriel a devenit cunoscut pentru rolul său din „The Sprit”(Spiritul), dar și pentru celebrul rol al avocatului Harvey Specter din „Suits”(Costume). Pasiunea acestuia pentru actorie nu s-a oprit doar la interpretat roluri, Gabriel Macht fiind și un bun producător și regizor american.

Cariera sa în cinematografie a început timpuriu, de pe vremea când actorul avea doar 8 ani. Înclinațiile sale pentru lumea artei s-au văzut de pe atunci, fiind nominalizat pentru „Cel mai bun actor tănăr”, în filmul Why Would I Lie?”( De ce aș minți?).

Gabriel Macht a fost crescut în California, începând cu vârsta de 5 ani. După ce a terminat liceul Beverly Hills High School”, și-a continuat studiile în direcția artei la „Cornegie Mellon College of Fine Arts”.

În cariera sa de actor, pe lângă cele două roluri care l-au consacrat, el a interpretat multe alte roluri în filme și seriale precum „A Love Song for Bobby Long”, „The Good Shepherd”, „Because I Said So”, „The Recruit” și „Archangel”.

Despre serialul „Suits”

Acțiunea serialului este plasată în New York și urmărește povestea lui Mike Ross, un tânăr cu o minte genială, care renunțase la facultate și era pe fugă din cauza unei afaceri cu droguri nereușite. Mike îl întâlnește pe Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York, iar între cei doi se formează o legătură pe viață. Mike ajunge să lucreze cu Harvey, deși nu avea diplomă pentru a profesa, în timp ce Harvey ascunde secretul lui Mike față de toată lumea.

Urmărește Suits în curând, pe Happy Channel!

CITEȘTE ȘI

Gina Torres, frumoasa actriță din “Suits”, în rolul Jessicăi Pearson

În articolul

Gabriel Macht, actorul din Suits, în rolul lui Harvey Specter

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp