Gabriel Soto este un actor îndrăgit de fanele din toată lumea, însă cel mai important personaj al său a fost “urât”. Despre ce este vorba

Publicat pe 21.03.2023 la 19:17 Actualizat pe 21.03.2023 la 19:50

Gabriel Soto este un actor îndrăgit de fanele din toată lumea, însă cel mai important personaj al său a fost “urât”. Despre ce este vorba.

Gabriel Soto poartă o cămașă neagră și un sacou negru

Gabriel Soto este un actor îndrăgit de fanele din toată lumea, însă cel mai important personaj al său a fost “urât”

Profimedia Images

La cei 47 de ani ai săi, Gabriel Soto a cultivat o întreagă traiectorie ca și actor de telenovele. A dezvăluit că cel mai important personaj al său a fost “urât”.

Gabriel Soto este un actor îndrăgit de fanele din toată lumea, însă cel mai important personaj al său a fost “urât”

Lăsând la o parte zvonurile legate de relația cu Irina Baeva, faimoasa Gabriel Soto a continuat cu planurile profesionale. A participat în cadrul show-ului Mi famoso y yo, acolo unde a povestit despre personajul care i-a marcat traiectoria. Este unul dintre actorii care și-a sacrificat frumusețea pentru un rol în telenovele. Este cunoscut personajul Ulises “Urâtul”, cel pe care l-a interpretat în producția “Amigas y rivales”. Acesta a subliniat faptul că este unul dintre rolurile care l-au însoțit pretutindeni și i-au dat încrederea necesară pentru a continua.

Cu toate că nu a oferit alte detalii, la începutul anului 2023 a menționat faptul că personajul a fost cel mai important din cariera sa.

“A fost cel care mi-a catapultat cariera într-o manieră impresionantă. Frumos deoarece în afară de caracterizare și tot ce a implicat, am realizat că m-am îndrăgostit de această lume ( actoria) și așa mi-am continuat cariera.”, a spus Gabriel Soto. Cu toate că și-a sacrificat frumusețea, a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați din telenovele. Printre rolurile sale celebre se numără și Memo Santos, cel din telenovela Mi camino es amarte.

Un detaliu pe care puțini fani îl cunoșteau despre Gabriel Soto este că actorul a urmat lumea modellingului din cauza unei probleme familiale. În februarie 2022 a declarat în cadrul Montse & Joe faptul că atunci când studia pentru cariera de economist s-a înstrăinat de tatăl său. Astfel, acesta i-a oferit fiului său doar cheltuielile necesare pentru plata universității. Neavând alte venituri, Gabriel Soto a fost ajutat de sora partenerei sale de atunci. Aceasta i-a arătat actorului proiectele profesionale care l-ar fi putut ajuta.

Gabriel Soto răspunde celor care îl aseamănă cu Brad Pitt

De mai bine de 10 ani a devenit unul dintre actorii preferați ai fanelor. A jucat rolul de protagonist in Los caminos del amor, alături de Susana Gonzalez. S-a zvonit faptul că s-ar fi despărțit de Irina Baeva, însă cei doi au apărut împreună pe covorul roșu.

“O, dacă aș știi! Uite, eu am o scuză foarte bună, de fapt, nu e scuză. Eu sunt rusoaică și din păcate în țara mea sunt lucrurile puțin mai complicate în acest moment. Familia mea nu nu poate călători!”, a spus vedeta.

În articolul

Gabriel Soto este un actor îndrăgit de fanele din toată lumea, însă cel mai important personaj al său a fost “urât”. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x