Gabriel Soto își dorește copii cu Irina Baeva. Declarația surprinzătoare a vedetei

Publicat pe 26.02.2022 la 19:05 Actualizat pe 26.02.2022 la 16:34

Gabriel Soto și Irina Baeva se vor căsători în 2022, dar până atunci au planuri mari de viitor. Actorul își dorește copii cu partenera lui de viață. Declarația surprinzătoare a vedetei.

Gabriel Soto este îmbrăcat în negru, iar Irina Baeva are o rochie scurtă și ochelari de soare

Gabriel Soto și Irina Baeva în Central Park, NYC

Profimedia Images

Una dintre cele mai așteptate nunții ale anului viitor se apropie cu pași repezi. În ciuda faptului că Irina Baeva și Gabriel Soto și-au amânat planurile, iată că destinul le aduce în cale o altă idee de viitor.

Actorul mărturisește că este încă tânăr și se vede tătic, asta după ce se va căsători cu partenera lui de viață. De asemenea, acesta este nerăbdător ca nunta să aibă loc cât mai repede, având în vedere că logodna s-a petrecut în octombrie 2020.

Gabriel Soto și Irina Baeva au întâlnit multe piedici în calea iubirii lor, însă în cele din urmă lucrurile s-au așezat pe făgașul normal.

Gabriel Soto își dorește copii cu Irina Baeva

Deși acum au o relație fericită, Gabriel Soto și frumoasa blondină au trecut prin multe situații neplăcute. Fosta parteneră a celebrului actor l-a acuzat că ar fi înșelat-o cu Irina Baeva și de acolo relația lor s-a destrămat.

Atât Gabriel Soto cât și celebra rusoaică au mărturisit că nunta va avea loc anul viitor, atunci când li se vor fi terminat proiectele profesionale. “Veți avea parte de câteva surprize, am avansat, dar acum suntem concentrați cu filmările telenovelei.”, a declarat Gabriel Soto.

“Ne concentrăm pe detalii, avansăm, iar când vom termina de filmat, vom aștepta.”, a continuat acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La început, îndrăgostiții vorbeau despre fericitul eveniment plănuit chiar anul acesta, în 2021, însă filmările pentru telenovelă s-au extins, iar restricțiile impuse de COVID-19 le-au dat planurile peste cap. Cât despre copii, Gabriel Soto spune că își dorește să audă râsetele micuților în casa pe care o împarte cu Irina Baeva.

Pentru Gabriel Soto, nunta cu Irina Baeva va fi cea de a doua, având în vedere că a fost căsătorit timp de doi ani cu Geraldine Bazán. Actorul are deja doi copii din fosta căsnicie, Elisa Marie (12 ) și Alexa Miranda (7).

Gabriel Soto, tătic pentru a treia oară

Gabriel Soto a răspuns sincer la întrebarea legată de viitorii copii cu Irina Baeva și spune că se vede din nou în ipostaza de tătic.

“Nu neg asta, aș putea să devin din nou tătic.”, spune actorul. Gabriel Soto are 46 de ani și nu se teme de noi responsabilități. “Încă sunt tânăr, încă am cu ce.”, a declarat vedeta.

Rolul de tată este foarte important, conform propriilor declarații făcute de celebrul actor, iar orice părinte ar trebui să fie alături de copiii lui. Gabriel Soto a rămas organ de mamă încă de când era doar un copil, iar lipsa ei a simțit-o multă vreme.

“Toată lumea știe că mi-am pierdut mama când eram copil și pierderea unui părinte îți schimbă tot cursul vieții.”, a spus, conform univision.com.

Gabriel Soto mărturisește că dacă va mai avea alți copii, îi va iubi din toată inima și va încerca să-i aducă aproape de fiicele sale pentru ca toți să fie o familie mare și unită.

Cât despre fosta soție a bărbatului, aceasta și-a găsit și ea fericirea mult așteptată. Geraldine Bazán s-a îndrăgostit din nou în 2021 și a acceptat să aibă o nouă relație.

În articolul

Gabriel Soto își dorește copii cu Irina Baeva. Declarația surprinzătoare a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x