Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva. Actorul vorbește despre planurile de viitor

Publicat pe 20.08.2023 la 23:00 Actualizat pe 20.08.2023 la 11:30

Gabriel Soto a petrecut ziua tatălui alături de fetele sale și viitoarea sa soție, Irina Baeva. Acum actorul mărturisește dacă mai dorește să aibă copii în viitor.

Gabriel Soto poartă un sacou negru și ochelari

Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva

Profimedia Images

Gabriel Soto și Irina Baeva și-au făcut publică relația în 2018. De atunci s-au logodit, au trecut prin zvonurile unei despărțiri și au continuat viața de cuplu la fel de fericiți.

Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva

Trăiește alături de Irina Baeva, dar nu uită că este și tăticul a două fetițe din prima căsnicie, cea alături de Geraldine Bazán. Elisa Marie și Alexa Miranda sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze alături de părinții lor. Recent, actorul a dezvăluit dacă are în plan să aibă din nou copii, de data aceasta cu actuala sa logodnică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, este în planurile noastre. Acum nu poți să spui că ceva este sigur sau nu. Evident, ne dorim să formăm o familie mare, în viitor. Dacă mai apare un integrant în familie, va fi o binecuvântare trimisă de Dumnezeu.”, a spus actorul. În februarie 2022, Gabriel Soto a dezvăluit că își dorește să formeze o familie alături de Irina Baeva.

“Acum da, adevărul e că orice s-ar întâmpla, ce Dumnezeu își dorește, să ne ofere, va fi incredibil.”, a transmis într-un interviu pentru People en Españo, arată univision.com. Cu acea ocazie actorul s-a entuziasmat spunând că și-ar dori un băiat pentru că deja a crescut două fete.

“Cel mai bine ar fi să avem un băiețel pentru că deja le am pe cele două fiice.”, a spus acesta. În martie 2022, Irina Baeva a mărturisit că i-ar plăcea să aibă 10 copii, cu toate astea ar considera acest lucru o iresponsabilitate. Totul a fost pus în seama economiei, suprapopulației, schimbările climatice, printre altele. Ulterior s-a limitat la a spune că și-ar dori doi copii. La 5 ani de la începutul relației sale, totul indică faptul că Irina Baeva are o relație strânsă cu cele două fiice ale lui Gabriel Soto.

Ce relație are Irina Baeva cu fiicele lui Gabriel Soto

După ce au celebrat ziua tatălui împreună în 2023, au sărbătorit ziua de naștere a lui Gabriel Soto și toate evenimentele care au mai avut loc în viața lor, Irina Baeva a dezvăluit care este relația sa cu fiicele partenerului său. În ianuarie 2021, Irina Baeva a menționat într-o discuție cu Yordi Rosado cum este să trăiască alături de micuțe.

“Este complicat, dar încercăm să ne cunoaștem. Plecăm și creăm amintiri, dar este complicat pentru că poate exista o prejudecată din partea lor, faptul că nu mă cunosc așa bine, dar am trăit câteva lucruri împreună.”, a spus actrița. Aceasta a subliniat că își dorește copii, dar nu atâția pe cât visează de fapt.

Irina Baeva are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Își dorește să continue planurile de căsnicie cu Gabriel Soto, idee ce a venit de la începutul anului 2021. Cu toate că și-au anunțat vestea, în cele din urmă toate planurile au fost amânate. În prezent, cei doi filmează pentru telenovela Amor dividido și imediat ce vor finaliza proiectul vor reveni la proiectele de nuntă.

În articolul

Gabriel Soto își dorește să devină tătic din nou alături de Irina Baeva. Actorul vorbește despre planurile de viitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x