Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă. Vedeta strălucește la 49 de ani

Publicat pe 23.01.2024 la 17:00 Actualizat pe 23.01.2024 la 15:01

Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă. Vedeta strălucește la 49 de ani.

Gabriela Spanic poartă o rochie neagră cu flori, stă pe un scaun galben și zâmbește

Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă

Getty Images

Gabriela Spanic a jucat dublu rol în cea mai de succes telenovelă a sa, “La usurpadora”. Paulina și Paola Bracho au reușit să rămână în inimile telespectatorilor de-a lungul timpului, cu toate că vedeta a urmat și alte personaje în cu totul alte proiecte profesionale.

Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă

După 25 de ani de la premieră, “La usurpadora” ajunge și în Brazilia, iar fanii se pot bucura de o istorie care a dăinuit peste ani. Cu toate că timpul a trecut, la 49 de ani Gabriela Spanic rămâne o femeie frumoasă și adorată de fanii din întreaga lume. Dovada stă în postările din mediul online, acolo unde a reușit să strângă până acum peste 2 milioane de prieteni virtuali. De asemenea, a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a consruit o carieră de succes, însă pe pla personal a avut întotdeauna ghinion. A devenit mămica unui băiat, însă tatăl său a rămas mereu în umbră în toată această perioadă. Vedeta a continuat totuși să-și păstreze optimismul și nu a pierdut niciodată momentele de grandoare pe care le-a publicat pe pagina sa. Cu un trup de invidiat, Gabriela Spanic reușește să le dea clasă multor tinere. Îmbrăcată într-o salopetă neagră, protagonista din “La usurpadora” s-a fotografiat alături de o ființă dragă, câinele Keik. De asemenea, a ținut să transmită un mesaj emoționant tuturor fanilor din Brazilia care vor urma să vadă telenovela “La usurpadora”.

Citește și: Gabriela Spanic le-a prezentat fanilor personajul pe care îl va jucat în serialul Amores. Prin ce schimbare trece actrița de dragul actoriei

“Bună, îngerii mei! Sunt foarte fericită să anunț că “La usurpadora”, una dintre cele mai de succes telenovele din cariera mea, va ajunge în septembrie anul acesta pe una dintre cele mai mari platforme de streaming din America Latină, Globoplay. Telenovela va fi difuzată pentru prima oară în Brazilia. În La usurpadora am jucat rolul gemenelor cu personalități diferite și cu povești de viață pe care le-am iubit foarte mult, Paola și Paulina. Sunt sigură că o să iubiți întâlnirea cu gemenele Virginia și Vanessa.”, a scris Gabriela Spanic.

Așa arată Gabriela Spanic la 25 de ani de la premiera telenovelei “La Usurpadora”

Gabriela Spanic, cunoscută în lumea întreagă ca și Gaby Spanic, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale anilor 2000. Vedeta de origine venezueleană a jucat în “La Usurpadora” în 1998, acolo unde și-a demonstrat fără doar și poate talentul și le-a interpretat pe gemenele Paolo Bracho și Paulina Martinez.

Citește și: Gabriela Spanic, a fost vizitată de Felicia Mercado, fosta Miss Mexico. Cele două legende ale televiziunii, reunite după o lungă perioadă

Acesta a fost pasul în care Gabriela Spanic a reușit să devină cunoscută pretutindeni și astfel a performat după accea în tot mai multe proiecte de succes. “La usurpadora” ne-a adus istoria gemenelor și a fost o producție creată de Salvador Mejia și coordonată de Beatriz Sheridan. A fost o serie inspirată după o telenovelă din Venezuela din 1972 cu același nume. Cu Gabriela Spanic și Fernando Colunga în rolurile principale, rămâne și astăzi îndrăgită de public.

Vedeta a fost văzută prima oară în fața publicului ca participantă în cadrul concursului Miss Venezuela, acolo unde a și fost încoronată. A reușit să fie perioada ce a lansat-o în lumea actoriei.

În articolul

Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă. Vedeta strălucește la 49 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x