Gabriela Spanic, apariție splendidă în studioul de televiziune, exact ca pe vremuri

Publicat pe 04.09.2022 la 21:00 Actualizat pe 02.09.2022 la 19:21

După mulți ani de absență de pe micul ecran, cunoscuta actriță și-a reluat activitatea în televiziune.

Gabriela Spanic

Getty

Ea a reușit să fie un prim-plan ori unde a participat și și-a făcut un nume cunoscut atât în lumea filmului, cât și în lumea televiziunii, unde de curând activează.

Însă, dintre numeroasele telenovele care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și La Usurpadora, seria cu Fernando Colunga și Gaby Spanic în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul interpretând unele dintre cele mai îndrăznețe roluri.

Au trecut mai bine de două decenii de la acel fenomen care a cucerit cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, a cărei istorie continuă să mai răscolească inimile oamenilor, iar Gabriela vrea să fie din nou în ochii lumii.

Gabriela Spanic, apariție de senzație în platoul de televiziune

Gaby a ținut să împărtășească pe rețelele de socializare o fotografie care arată că timpul a stat în loc pentru frumoasa actriță, care și-a reluat activitatea în televiziune.

Conștientă totdeauna de avantajele și de atuurile pe care le are, aceasta nu a ezitat să profite la maximum nici acum la vârsta de 48 de ani. Aceasta nu se dezminte de aparițiile care au făcut-o celebră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Gabriela Spanic impresionează cu apariția fără cusur. Actrița din “La Usurpadora” arată exact ca o adolescentă și a surprins cu ultima apariție

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite și îndrăgite actriței și femei de televiziune din toate timpurile. Acesta a ținut ani în șir oameni lipsiți de ecranele televizoarelor atunci când ea era invitată în platou, făcea parte din emisiuni sau se afla în postura de moderatoare.

Prezentul ne arată că frumusețea poate fi atemporală și întreținută, indiferent de anii care trec. Gabriela Spanic demonstrează că ceea ce i-a oferit Mama Natură nu are termen de expirare. Nu e de mirare că a fost considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei în perioada anilor 2000, atunci când se bucura de un succes fulminant.

În articolul

Gabriela Spanic, apariție splendidă în studioul de televiziune, exact ca pe vremuri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x