Gabriela Spanic, de nerecunoscut în mediul online. Cum arată actrița în urma operațiilor estetice efectuate

Publicat pe 04.02.2022 la 18:03 Actualizat pe 04.02.2022 la 18:26

Gabriela Spanic este de nerecunoscut în mediu online, acolo unde a postat cea mai recentă fotografie. Actrița este adepta operațiilor estetice, însă fanii spun că este total schimbată.

Gabriela Spanic poartă un ruj roșu și are părul scurt, cu breton

Gabriela Spanic în cadrul unei întâlniri cu fanii

Profimedia Images

Gabriela Spanic continuă să uimească prin aparițiile sale în mediul online. În cea mai recentă fotografie însă, diva latino este de nerecunoscut. Fanii încep să se îngrijoreze, având în vedere că vedeta apelează din ce în ce mai mult la operațiile estetice și filtrele existente pe internet.

Deși este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii latino, Gabriela Spanic pare că nu se mulțumește niciodată cu fizicul său.

Gabriela Spanic, de nerecunsocut în mediul online

La 48 de ani, Gabriela Spanic rămâne una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele și continuă să joace în producții de succes. Diva latino a rămas la fel ca în tinerețe și este lăudată de fiecare dată pentru efortul pe care îl depune pentru a avea un trup de invidiat.

Cu toate acestea, fanii nu au putut să nu observe că vedeta lor preferată este îndrăgostită de chirurgia estetică și apelează la mici trucuri de fiecare dată când simte nevoia de o schimbare. Acum ceva timp, aceasta le-a răspuns criticilor chiar pe pagina personală de Instagram și a mărturisit că este aceeași persoană dintotdeauna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cei mai mulți nu pot să trăiască fără mine. Sunt aceeași, însă voi aveți nevoie de oameni de top pentru a vă vinde revistele. N-o să vă dau satisfacția de a mă vedea nefericită și n-o să mă defăimați niciodată. Nu vă mai băgați în viețile private ale oamenilor faimoși. Nu mai inventați lucruri care nu există. De fiecare dată când încep un proiect, mă vedeți fericită, mulțumită, avansând și începeți cu criticile.

Nu vă este puțin rușine? Nu mai vorbesc de cei care sunt angajați să vorbească lucruri urâte despre mine. Aveți atâta ură în suflet!”, a scris vedeta la începutul acestui an pe pagina personală de socializare.

Cu toate acestea, recent, Gabriela Spanic a postat o fotografie unde apare total schimbată, semn că o mică intervenție chirurgicală a mai fost necesară pentru ca diva să fie într-adevăr mulțumită.

Gabriela Spanic, de-a lungul timpului

Cariera lui Spanic a început în 1992 când s-a alăturat concursului Miss Venezuela, reprezentând statul natal, Guárico, care a servit drept platformă pentru lansarea carierei sale de actorie, cu apariții în telenovelele venezuelane precum Morena Clara, unde a interpretat-o pe ticăloasa Linda Prado.

În 1994, Spanic a avut primul ei rol principal în telenovela Como Tu Ninguna, care a fost difuzată timp de doi ani și a devenit una dintre cele mai mari romane ale țării și a avut un succes enorm, inclusiv la nivel internațional. Celebra actriță în vârstă de 47 de ani a fost una dintre cele mai invidiate femei din Venezuela și Mexic pentru frumusețea ei și silueta impecabilă. Aceasta postează deseori fotografii pentru care este criticată, însă niciodată nu ia în seama vorbele răutăcioase.

Pentru Gabriela Spanic timpul nu trece la fel. Trupul și zâmbetul său sunt la fel ca în tinerețe, iar cei care o îndrăgesc o laudă întotdeauna pentru efortul depus de-a lungul vremii. Artista va rămâne întotdeauna un icon în materie de telenovele și un punct de pornire pentru fiecare vedetă aspirantă.

În articolul

Gabriela Spanic, de nerecunoscut în mediul online. Cum arată actrița în urma operațiilor estetice efectuate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x