Gabriela Spanic, fără pic de machiaj pe față. Cum arată diva înainte de a-și face apariția pe micile ecrane

Publicat pe 10.11.2021 la 11:14 Actualizat pe 08.01.2023 la 08:50

Gabriela Spanic este una dintre cele mai frumoase actrițe de telenovele, dar și o artistă desăvârșită. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să se facă cunoscută în lumea întreagă datorită talentului nemărginit pe care îl posedă. Recent, artista în vârstă de 49 de ani s-a filmat fără pic de machiaj pe față.

Gabriela Spanic poartă un top fără mâneci, cu umerii goi și are părul desprins

Gabriela Spanic în 2004 în cadrul NBC Fan Festival

Getty Images

De-a lungul carierei sale, Gabriela Spanic a dovedit nu doar că este o femeie extraordinar de frumoasă, ci și o mamă devotată și o persoană care își dorește de fiecare dată tot ce-i mai bun de la viață. Astfel, rolul pe care l-a jucat în “La usurpadora” în 1998 i-a adus notorietatea dorită.

A interpretat dublu rol și a reușit să acapareze atenția tururor telespectatorilor, indiferent de vârstă. Recent, aceasta s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față și a reușit să atragă atenția fanilor.

În 2008, Gabriela Spanic a devenit mămică și a uimit pe toată lumea, dat fiind faptul că băiatul pe care îl are nu este alături de tatăl lui. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, actrița îl include pe adolescent în toate activitățile sale.

Gabriela Spanic, fără pic de machiaj pe față

Gabriela Spanic a demonstrat că nu este doar un chip frumos, ci și o artistă desăvârșită. În cea mai nouă postare de pe rețelele sociale, aceasta apare cu puțin timp înainte să fie machiată, iar fanii au putut să o vadă pe vedeta lor preferată înainte de a-și face apariția pe micile ecrane.

Cei peste 2 milioane de fani nu au rămas indiferenți la postarea vedetei, așa că i-au oferit aprecieri și comentarii nenumărate.

“Surpriză! Îi iubesc!”, a scris Gabriela Spanic în dreptul videoclipului, făcând referire la cele două ajutoare care îi sunt întotdeauna alături atunci când își dorește să aibă un machiaj demn de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești o zeiță”, “Îți mulțumim că ne-ai oferit timpul tău”, “Îți mulțumesc, iubirea mea”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Postarea în care Gabriela Spanic apare fără machiaj pe chip are nu mai puțin de 80 de mii de aprecieri și peste 700 de comentarii, astfel că artista a putut observa că deși timpul a trecut, oamenii o iubesc în continuare.

Cine este Gabriela Spanic

Pentru cei care cunosc mai puține detalii despre celebra actriță, iată că aceasta s-a născut pe data de 10 decembrie 1973 în Caracas, Venezuela.

A fost de-a lungul timpului model, actriță și cântăreață, iar nenumăratele roluri pe care le-a primit ca și protagonistă i-au subliniat de fiecare dată talentul nemărginit. Deși a avut mai multe roluri pentru care a primit diferite premii spectaculoase, iată că rolul din telenovela “La usurpadora” i-a adus în definitiv notorietatea.

Gabriela Spanic are o soră geamănă, o soră mai mică și un frate. Deși Spanic a început să studieze psihologia, a renunțat la facultate pentru a-și urma visul de a deveni actriță.

La doar 21 de ani, Gabriela Spanic a primit primul rol principal din carieră în telenovela “Como tu ninguna” și astfel și-a câștigat faima. După ce a mai jucat în producția “Todo por tu amor” în 1997, Spanic s-a mutat în Mexic pentru a-și continua cariera și visul.

Între 1996 și 2002, Gabriela Spanic s-a măritat cu colegul ei de platou, Miguel de Leon. Ulterior, alături de Neil Pérez, cel cu care a avut o relație amoroasă, a devenit mămică pentru prima oară.

În articolul

Gabriela Spanic, fără pic de machiaj pe față. Cum arată diva înainte de a-și face apariția pe micile ecrane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x