Gabriela Spanic, într-un costum de baie întreg. Cum arată silueta actriței de 48 de ani

Publicat pe 22.09.2021 la 09:55 Actualizat pe 22.01.2022 la 13:57

Gabriela Spanic va rămâne întotdeauna în memoria publicului ca fiind una dintre cele mai frumoase actrițe de telenovele. Publicul din România o asociază cu producția “La usurpadora”, acolo unde a jucat dublu rol. La 48 de ani, actrița nu își arată vârsta și reușește să rămână impecabilă. În ultima postare de pe rețelele de socializare, vedeta își arată trupul lucrat într-un costum de baie întreg.

Gabriela Spanic are părul prins și cercei cu biluțe galbene

Gabriela Spanic la conferința de presă a Billboard Latin Music Awards în 2006

Getty

Chiar dacă timpul a trecut și pentru Gabriela Spanic, iată că actrița care făcea furori în telenovele acum mai bine de 20 de ani nu își arată deloc vârsta.

În cea mai recentă fotografie postată pe contul personal de Instagram, Gabriela Spanic apare într-un costum de baie întreg, piesă vestimentară care îi scoate în evidență trupul sculptat. Fanii nu au rămas indiferenței la poza postată, așa că au compleșit-o pe vedetă cu foarte multe comentarii de apreciere.

Gabriela Spanic este extrem de activă pe Instagram, acolo unde are 2 milioane de urmăritori care nu au putut să o uite în ciuda vremurilor care au trecut. Ce au observat fanii în cea mai nouă postare a vedetei este funia pe care o poartă la gât drept lănțic.

Cum arată Gabriela Spanic la 48 de ani

Gabriela Spanic nu se sfiește să apară extrem de provocatoare pe internet, chiar dacă a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani. Celebra actriță a demonstrat de-a lungul timpului că nu îi pasă de tendințe și reușește să rămână autentică.

Vedeta nu s-a făcut cunoscută doar datorită rolurilor din telenovele pe care le-a interpretat fără cusur, aceasta având și o voce inconfundabilă care a pătruns în inimile tuturor.

Gabriela Spanic a intrat pe piața muzicală, acolo unde a reușit să scoată patru albume care nu au rămas fără răspuns. Cei care au iubit-o de la început pe frumoasa actriță, i-au ascultat și piesele, astfel că totul a decurs conform planului pentru actrița din Venezuela.

Cine este Gabriela Spanic

Gabriela Helena Spanic Utrera, pe numele ei adevărat, s-a născut la 10 decembrie 1973 în Caracas, Venezuela. Aceasta a fost pe rând actriță, model și cântăreață, de fiecare dată având o prezență inconfundabilă care a reușit să uimească fanii.

Deși a jucat în nenumărate telenovele, Gabriela Spanic va rămâne în memoria tuturor ca actrița din “La Usurpadora”, producție apărută în 1998. Vedeta și-a început cariera de model în 1992 când a făcut parte din concursul Miss Venezuela.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 1994, Gabriela Spanic a primit un rol principal în telenovela “Como tu ninguna”, acolo unde a reușit să aibă un impact uriaș asupra publicului telespectator. “La usurpadora” și-a făcut apariția pe micile ecrane în 1998, atunci când fanii au putut să o urmărească pe Gabriela Spanic interpretând dublu rol.

Gabriela Spanic a fost măritată cu actorul Miguel de Leon, dar a rămas însărcinată cu fostul ei iubit, Neil Pérez. Actrița are un băiat pe nume Gabriel de Jesús, născut în 2008.

În articolul

Gabriela Spanic, într-un costum de baie întreg. Cum arată silueta actriței de 48 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x