Gabriela Spanic la 21 de ani, pe vremea când juca în telenovela “Como tu ninguna”. Cum s-a schimbat vedeta de-a lungul timpului

Publicat pe 06.04.2022 la 16:20 Actualizat pe 06.04.2022 la 11:06

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite vedete internaționale și de-a lungul timpului a uimit audiența cu talentul său actoricesc, dar și cu frumusețea ieșită din comun. Actrița a făcut furori la 21 de ani, pe vremea când juca în telenovela “Como tu ninguna”.

Gabriela Spanic are părul scurt, bob și poartă mărgele lungi

Gabriela Spanic la premiera "Tierra de Pasiones" în cadrul Universal City Walk în data de 18 februarie, 2006

Getty

Nu mai este nevoie de nicio descriere atunci când vorbim despre Gabriela Spanic, actrița care a făcut furori de-a lungul timpului în orice telenovelă a jucat. “La Usurpadora” a fost producția care i-a adus vedetei un succes uriaș.

Cu toate acestea, telenovela “Como tu ninguna” este prima producție în care actrița a primit un rol principal. În 1994, pe vremea când Gabriela Spanic avea doar 21 de ani, a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute actrițe la nivel internațional.

Ulterior, Gabriela Spanic a jucat în telenovela “Todo por tu Amor”, iar apoi a decis că trebuie să se mute în Mexic pentru a-și continua cariera.

Gabriela Spanic la 21 de ani, pe vremea când juca în telenovela “Como tu ninguna”

“Como tu ninguna” este o telenovelă creată de Alberto Gómez și Carlos Romero cu Gabriela Spanic, Eduardo Luna și Miguel de Leon în rolurile principale.

Tema telenovelei este “Si o No” interpretată de Nicolas Felizola. Această producție a venit tocmai din Venezuela și a avut în total 281 de episoade. Atunci când a apărut în fața televizoarelor, nimeni nu știa că Gabriela Spanic era pentru prima dată când se afla în fața unui rol principal. Cu toate acestea, a reușit să facă față cu brio și a depășit așteptările tuturor.

Printre actorii care au luat parte la această telenovelă de excepție s-au numărat și Bárbara Teyde, Henry Galué, Fabiola Colmenares și Marita Capote.

“Como tu ninguna” spune povestea Gildei Barreto care se îndrăgostește de un tânăr chipeș și bogat și cu care reușește să se mărite. Fiind amândoi în floare vârstei și extrem de îndrăgostiți, aceștia nu țin cont de nimic, însă cea care vrea să le pună bețe în roate este chiar mama lui Raymundo, Leonidas Landaeta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Leonidas încearcă din răsputeri să-i despartă pe cei doi și apelează la ajutorul lui Yamilex, o femeie din aceeași pătură socială cu ei, care îi devine complice. În cele din urmă, cele două reușesc să-i facă pe îndrăgostiți să divorțeze.

Astfel separați, Gilda se reîntoarce la viața de sărăcie și încearcă să muncească pentru a-și permite o masă caldă în fiecare zi. După ce Raymundo revine dintr-o călătorie de cunoaștere, acceptă să devină un cuplu alături de Yamilex.

Gilda îl întâlnește pe Raul, un faimos doctor care o iubește așa cum este și o acceptă în ciuda faptului că are un copil cu Raymundo.

Gabriela Spanic, o viață de succes pe platourile de filmare

În timpul filmării acestei telenovele, Gabriela Spanic și-a întâlnit viitorul soț, pe Miguel de Leon, despre care spunea la început că îi este antipatic. După ce a fost remarcată de Carlos Romero, acesta i-a oferit actriței dublul rol din telenovela “La Usurpadora”.

“Como tu ninguna” rămâne cea mai populară telenovelă din Venezuela, fiind disponibilă în peste 80 de țări la acea vreme. La doi ani de la premieră, Gabriela Spanic s-a măritat cu Miguel de Leon, însă aceștia au divorțat mai târziu, în 2002.

Gabriela Spanic este cunoscută nu doar ca actriță, ci și ca interpretă și model.

În articolul

Gabriela Spanic la 21 de ani, pe vremea când juca în telenovela “Como tu ninguna”. Cum s-a schimbat vedeta de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x