Gabriela Spanic, la 24 de ani de la premiera “La Usurpadora”. Transformarea vedetei de-a lungul timpului

Publicat pe 13.01.2022 la 19:50 Actualizat pe 13.01.2022 la 20:32

Gabriela Spanic se numără printre cele mai iubite vedete din lume. Acum 24 de ani, actrița apărea în “La Usurpadora” și cucerea fanii de pretutindeni. Transformarea vedetei de-a lungul timpului.

Gabriela Spanic poartă un top fără mâneci și are părul desprins

Gabriela Spanic în cadrul NBC Fan Festival. 2004

Getty Images

Gabriela Spanic se numără printre cele mai renumite actrițe de telenovele din lume. De-a lungul timpului a jucat în producții de succes care au reușit să-i aducă succesul internațional. Cu fiecare apariție televizată, vedeta a reușit să aducă un plus de valoare personajelor sale.

La 24 de ani de la premiera “La Usurpadora”, Gabriela Spanic reușește să fie la fel de strălucitoare și iubită de fani, ca atunci când avea doar 25 de ani.

Gabriela Spanic, la 24 de ani de la premiera “La Usurpadora”

Gabriela Spanic nu mai are nevoie de nicio introducere, asta pentru că numele ei este cunoscut de oameni din întreaga lume, indiferent că i-au urmărit parcursul profesional sau nu. Cea mai iubită telenovelă în care aceasta a jucat este “La Usurpadora”, producție apărută în 1998.

În “La Usurpadora”, Gabriela Spanic a reușit să demonstreze că deține calități actoricești excepționale, jucând un dublu rol, acela al Paolei Bracho și al Paulinei Martinez, surori gemene. În afara actoriei, Gabriela Spanic s-a făcut iubită și datorită melodiilor pe care le-a lansat.

Vedeta și-a început cariera în 1992, atunci când a câștigat concursul de frumusețe Miss Venezuela. La acea vreme, Gabriela Spanic reprezenta statul Guarico, locul natal. Doi ani mai târziu a jucat în telenovela “Morena Clara”, unde a interpretat-o pe “Linda Prado”, dar și “Como tu ninguna”, în 1994.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 1997, Gabriela Spanic a primit un rol de antagonistă în telenovela “Todo por tu amor”, acolo unde a lucrat alături de Jean Carlo Simancas și Jeannette Rodriguez. În 1998, Gabriela Spanic și-a încercat norocul și s-a mutat definitiv în Mexic. Decizia luată de vedetă a fost una de succes, asta pentru că a primit dublul rol din “La Usurpadora”.

“La Usurpadora”, telenovelă apărută în 1998, i-a avut ca protagoniști pe Gabriela Spanic și Fernando Colunga. Alături de ei au jucat și Dominika Paleta, Chantal Andere și Miguel de Leon.

Gabriela Spanic, o carieră de vis

Grație rolului din “La Usurpadora”, Gabriela Spanic a reușit să se facă cunoscută la nivel internațional și a continuat să fie iubită de fani din întreaga lume. Astfel, proiectele importante au venit pe bandă rulantă, iar vedeta și-a construit o carieră de vis.

“Por tu amor”, telenovelă apărută în 1999, i-a urmat succesului din “La Usurpadora”. În această producție a jucat alături de Saul Lisazo, Gerardo Murguia și Claudio Baez. Ulterior, Gabriela Spanic a jucat în “La Intrusa”, “La venganza”, “Prisionera”, “Tierra de pasiones”, “Soy tu duena”.

Gabriela Spanic a continuat să apară în telenovele ca și protagonistă. “Emperatriz”, “La otra cara del alma”, “Siempre tuya Acapulco”. Cele mai recente apariții televizate au fost în telenovele precum “Si nos dejan”, acolo unde joacă rolul “Fedora Montelongo”. A jucat alături de Mayrin Villanueva, Alexis Ayala și Marcus Ornellas.

În telenovela “Si nos dejan”, Gabriela Spanic joacă rolul unei femei dezamăgite în dragoste care se îndrăgostește de un tânăr de 25 de ani. Se dovedește totuși că bărbatul este fiul celei mai bune prietene. La momentul actual, actrița în vârstă de 47 de ani este protagonista telenovelei “Esta historia me suena”.

În articolul

Gabriela Spanic, la 24 de ani de la premiera “La Usurpadora”. Transformarea vedetei de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x