Gabriela Spanic, o nouă intervenție estetică. Cum se simte actrița și ce schimbări și-a făcut

Publicat pe 20.12.2021 la 19:09 Actualizat pe 20.12.2021 la 20:27

Gabriela Spanic este adepta intervențiilor estetice și la vârsta de 48 de ani aceasta a ținut să apeleze încă o dată la tehnici de înfrumusețare. Cum se simte actrița după operație și ce schimbări și-a făcut de data aceasta.

Gabriela Spanic poartă o rochie de seară, aurie, cu decolteu. Actrița are părul prins în coc

Gabriela Spanic pe covorul roșu în cadrul Latin GRAMMY Awards

Getty Images

Gabriela Spanic și-a anunțat fanii acum ceva timp că va apela la o nouă intervenție estetică pentru a-și întineri pielea. Deși gurile rele au spus că nu este cazul ca vedeta să intre din nou pe mâna bisturiului, iată că aceasta nu a rezistat tentației.

Protagonista din “La Usurpadora” a vorbit pentru prima oară după intervenția suferită și a menționat că se simte mai bine ca niciodată. De asemenea, le-a răspuns celor care au criticat-o în legătură cu alegerea făcută.

Gabriela Spanic, o nouă intervenție chirurgicală

Pe 15 decembrie 2021, Gabriela Spanic și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că alege să-și facă o nouă intervenție estetică. “Voi arăta mult mai bine.”, a spus actrița.

Doctorul la care vedeta a vrut să apelez, le-a transmis fanilor că vedeta lor preferată este pe mâini bune și va avea parte de cea mai bună îngrijire. “În curând vom face posibil visul Gabrielei care m-a căutat pentru a o ajuta.”, a declarat Luis Gil, conform univision.com.

“Îi vom oferi talia mult dorită, un pic de ridicare a mușchilor fesieri și vom folosi cea mai bună tehnologie pentru a îi face pielea mult mai întinsă.”, a continuat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După operație, Gabriela Spanic a revenit imediat pe rețelele sociale și le-a dezvăluit fanilor cum se simte după intervenție. “Bună, îngerii mei. M-am ridicat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, un pic de durere e normal să simt. Sunt și puțin inflamată, dar rezultatele se vor vedea imediat.”, a spus Gabriela Spanic pe InstaStory.

Doctorul le-a dezvăluit fanilor că în câteva luni vor putea afla cum a decurs operația și care este rezultatul, însă totul merge spre bine conform declarațiilor acestuia. “Este spectaculos. Vă vom arăta cum a decurs, cum a ieșit, dar acum e nevoie de recuperare. Vă asigur că totul a ieșit bine și este minunat.”, a declarat doctorul.

Gabriela Spanic, din nou pe mâna doctorilor esteticieni

Deși a ieșit rapid din operație, Gabriela Spanic nu s-a sfiit și le-a arătat tuturor cât de bine se simte după finalizarea intervenției. Trebuie menționat faptul că nu este prima dată când actrița apelează la sfaturile doctorilor esteticieni. În vara anului trecut, vedeta a dorit să întinerească și să “repare” ce nu îi plăcea.

“Îmi dau pe față cu foarte multe creme, am foarte mare grijă, fac exerciții, însă trebuia să apelez la doctori pentru că eu dorm foarte mult pe partea dreaptă. Mi-au făcut ceva care se numește armonizarea chipului. Eu îmi aplic creme pe față.”, a declarat vedeta.

Gabriela Spanic a mărturisit că pielea ei va produce colagen singură, odată ce acidul injectat în piele intră în funcțiune. „Este un ulei care în timp va produce singur colagen și care ajută pielea. Sunt multe modalități de a avea grijă de pielea noastră pe măsură ce îmbătrânim, fără să se ajungă la intervenții chirurgicale.”, a spus vedeta.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune. A fost pe rând model, actriță, cântăreață și a participat în cadrul multor emisiuni televiziate din țara sa natală.

În articolul

Gabriela Spanic, o nouă intervenție estetică. Cum se simte actrița și ce schimbări și-a făcut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x