Gabriela Spanic s-a filmat cu decolteul la vedere. Vedeta din La Usurpadora nu se sfiește să apară astfel în fața fanilor la 49 de ani

Publicat pe 05.06.2023 la 13:50 Actualizat pe 05.06.2023 la 14:19

Gabriela Spanic demonstrează încă o dată că vârsta este doar un număr. Actrița s-a filmat cu decolteul la vedere, într-o cămașă albă ce îi lasă la vedere operațiile estetice.

Gabriela Spanic poartă o rochie fără mâneci și zâmbește

Gabriela Spanic s-a filmat cu decolteul la vedere

Getty Images

Se știe deja că faimoasa Gabriela Spanic este adepta operațiilor estetice. La 49 de ani nu mai arată deloc cu ceea ce vedem în telenovela “La Usurpadora”. Nici chiar persoana care a venit în România pentru a-l cunoaște pe Lucian Viziru nu mai este aceeași cu cea care ne este prezentată astăzi pe rețelele sociale.

Gabriela Spanic s-a filmat cu decolteul la vedere

Cu toate acestea, vedeta nu ezită să-și arate achizițiile în materie de operații estetice. Cea mai recentă dintre postări vine să-i uimească pe toți. Aceasta s-a filmat în curtea casei, într-o cămașă descheiată, cu decolteul la vedere. Se vede cu ușurință cum sânii sunt încă o dată aranjați de mâna doctorilor esteticieni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La 49 de ani, Gabriel Spanic a optat pentru o coafură asemănătoare cu cea pe care a avut în telenovela La usurpadora, acolo unde a interpretat dublu rol Paola – Paulina. A rămas în memoria tuturor cu acest proiect, chiar dacă de atunci au mai fost multe alte distribuții care s-au bucurat de succes. Este recunoscută de asemenea pentru o viață tumultoasă pe plan personală. În prezent este singură și are un copil.

În 2010, vedeta împreună cu fiul ei au fost otrăviți de către asistenta personală. Totul s-a schimbat de atunci în viața faimoasei Gabriela Spanic, atât fizic cât și mental. În pozele afișate de după tragedie, vedeta este cu totul schimbată. La începutul anilor 2000, vedeta a venit în România și s-a zvonit chiar că ar fi avut o relație cu Lucian Viziru.

Viața ei amoroasă a fost întotdeauna un carusel, asta pentru că niciodată nu și-a găsit locul în ciuda faimei și a iubirii pe care a primit din partea fanilor. În prezent participă în cadrul dverselor show-uri TV, acolo unde nu ezită să-și arate calitățile de actriță ce nu au părăsit-o nici până astăzi.

Ce operații estetice și-a făcut Gabriela Spanic

Cu toate că nu a recunoscut niciodată, se știe că vedeta a ținut să-și aranjeze de-a lungul timpului fiecare părticică a corpului. De la fesieri, abdomen, până la bust și față. Totul apare schimbat în pozele care sunt urcate astăzi pe profilul său de socializare.

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Nu se sfiește niciodată să lase la vedere orice urmă a frumuseții sale. Pe lângă frumusețe, Gabriela Spanic nu uită să-și prezinte și alte calități în mediul online. Una dintre acestea are legătură cu gastronomia.

“Bună ziua, îngerașii mei! Știați că unul dintre cele mai bune feluri de mâncare pe care le gătesc este Paella? Toți prietenii și familia mea o adoră, iar în 2016 am participat la Festivalul Paella la restaurantul El Cano de pe coasta Acapulco, unde am fost câștigătoarea acestui concurs cu paella mea intitulată "La Usurpadora" cea mai cunoscută telenovelă pe care am făcut-o.”, a lăsat Gabriela Spanic mesaj în mediul online. Nu este pentru prima oară când actrița se filmează cu rețetele pe care le realizează.

În articolul

Gabriela Spanic s-a filmat cu decolteul la vedere. Vedeta din La Usurpadora nu se sfiește să apară astfel în fața fanilor la 49 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x