Gabriela Spanic s-a filmat în intimitatea casei sale și a transmis un mesaj de suflet admiratorilor

Publicat pe 01.03.2022 la 17:26 Actualizat pe 01.03.2022 la 17:37

Toată lumea a cunoscut-o pe Gabriela Spanic prin intermediul personajului celebrul din telenovela “La Usurpadora”, iar astăzi continuă să facă furori cu aparițiile sale, chiar dacă timpul și-a spus cuvântul pentru celebra actriță. Ea a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei în urmă cu două decenii, lucru etichetă de care nu se desprinde nici astăzi.

Gabriela Spanic

Getty

Fiind una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din televiziune, dar și din cinematografie, care în 1998 își făcea apariția pe micile ecrane într-un rol cheie, Gabriela Spanic a avut parte de mult succes în urma producției fenomen. Ea s-a impus de asemenea și în lumea televiziunii unde a strălucit și s-a făcut remarcată din prima, dovadă fiind faptul că și astăzi apare pe micile ecrane.

Gabriela Spanic le-a transmis fanilor cele mai sincere gânduri

Nu doar rolurile au propulsat-o ci și frumusețea cu care a înzestrat-o Mama Natură. Pe atunci, în floarea tinereții fiind, poza în diferite ipostaze care mai de care îndrăznețe și punea pe jar imaginația publicului masculin.

De curând, actrița și-a făcut apariția în fața fanilor prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare. Acesta și-a transmis gândurile bune și a vorbit fanilor după multă vreme, ea atins mai multe subiecte și a ținut să își transmită dragostea lumii întregi, în aceste vremuri tulburi: “Îi iubesc! Din toată inima și sufletul meu! Dumnezeu sa aibă milă de noi toți! Și dreptatea și pacea domnesc în lume! Binecuvântări infinite!”, a scris Gabriela Spanic în descrierea videoclipului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au să-și transmită și ei gândurile bune și s-au bucurat că o pot vedea din nou pe actrița lor preferată într-un dialog relaxat, de la ea din intimitatea casei.

Au trecut mai bine de două decenii de la serialul fenomenal care a cucerit cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, a cărei istorie continuă să mai răscolească inimile oamenilor, iar Gabriela este din nou în ochii lumii, aproape de oamenii care oa dmiră și ține strâns legătura cu cei care o iubesc.

Gabriela Spanic, o femeie excentrică

Marea actriță a dat dovadă de-a lungul timpului că este o fire excentrică și liberă, care se exprimă așa cum simte.

După șapte ani de absență de pe micul ecran, cunoscuta actriță și-a reluat actvitatea în telenovele ca parte a distribuției „Si nos dejan'.

Însă, dintre numeroasele telenovele care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și La Usurpadora, seria cu Fernando Colunga și Gaby Spanic în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul interpretând unele dintre cele mai îndrăznețe roluri.

Au trecut mai bine de două decenii de la acel fenomen care a cucerit cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, a cărei istorie continuă să mai răscolească inimile oamenilor, iar Gabriela vrea să fie din nou în ochii lumii.

În articolul

Gabriela Spanic s-a filmat în intimitatea casei sale și a transmis un mesaj de suflet admiratorilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x