Gabriela Spanic se confruntă cu una dintre cele mai triste perioade din viața ei

Publicat pe 22.10.2020 la 11:52 Actualizat pe 22.10.2020 la 12:00

Gabriela Spanic, pe numele său real Gabriela Elena Španić Utrera, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de origine latină.

Profimedia

Gabriela Spanic, pe numele său real Gabriela Elena Španić Utrera, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de origine latină. Aceasta s-a născut pe data de 10 decembrie 1973, în Ortiz, Guarico State, Venezuela. Artista este cunoscută pentru celebrele ei roluri principale din telenovele, precum: ”Maria Celeste”, „Todo por tu amor”, „La usurpadora”, „Prisionera”, „Emperatriz”, și multe altele.

Pentru o periodă de timp Gaby Spanic a dispărut de pe micul ecran, concentrându-se la vremea aceea pe viața ei personală. Aceasta a revenit de curând în lumina reflectoarele prin intermediul emisiunii „Dancing with the stars”. Din păcate fericita reîntoarcere a actriței nu a durat foarte mult, Gaby anunțând în urmă cu două zile că mama ei s-a stins din viață.

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Vestea a venit ca un glonț pentru Spanic și pentru apropiații ei. Relația dintre vedetă și mama ei, Norma Utrera, a fost una cu adevărat specială, bazată pe respect, susținere și dragoste necondiționată. Deși umbrită de o durere devastatoare, Gabriela Spanic a reușit să se adune și să scrie câteva cuvinte despre iubita ei mama pe rețelele de socializare, conform Hola.

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Mulțumesc mame pentru că ai fost un războinic, pentru că ne-ai dedicat viața nouă, pentru că ne-ai învățat să fim la fel de puternici ca tine. Am rămas cu liniștea sufletească că acum ești într-un loc mai bun, sper doar că Dumnezeu ne dă și liniștea de care avem nevoie pentru a trăi fără tine. Te iubim!

Actrița nu a dat foarte multe detalii legate de cauzele decesului mamei ei, dar a împărtășit câteva fotografii cu aceasta pe pagina ei personala de Instagram.

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Norma Utrera a fost o mamă în adevăratul sens al cuvântului, și-a susținut copiii necondiționat, mai ales că parcusul în actorie al Gabrielei Spanic nu a fost unul foarte ușor. Norma s-a bucurat de-a lungul vieții de prezența a patru copii, Gaby, sora ei geamănă Daniel, Patricia și Antonio.

Îi urăm cele bune pune actriței venezuele și sincere condoleanțe!

Citește și: Juan Soler, de nerecunoscut la vârsta de 54 de ani. Cum arată acum faimosul actor Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul

În articolul

Gabriela Spanic se confruntă cu una dintre cele mai triste perioade din viața ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune