Gabriela Spanic și-a etalat noul abdomen. Artista s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție chirurgicală

Publicat pe 18.04.2022 la 15:27 Actualizat pe 18.04.2022 la 16:07

Gabriela Spanic și-a etalat noul abdomen după ce s-a lăsat încă o dată pe mâna medicilor pentru o intervenție chirurgicală. Cum arată acum artista.

Gabriela Spanic cu părul scurt

Gabriela Spanic și-a etalat abdomenul după o nouă intervenție chirurgicală suferită

Profimedia Images

Gabriela Spanic și-a etalat noul abdomen după ce s-a lăsat încă o dată pe mâna medicilor pentru o intervenție chirurgicală. Aceasta a decis că va apela la abdominoplastie pentru a-și putea etala trupul ca tras prin inel.

Primele imagini le-a publicat chiar vedeta pe pagina sa de socializare. Fanii de pe Instagram au reacționat imediat, iar cei mai mulți au apreciat-o pe aceasta pentru putere.

Gabriela Spanic și-a etalat noul abdomen

Ca la fiecare apariție, Gabriela Spanic a pozat în bikini pentru ca toată lumea să vadă noua intervenție chirurgicală la care a apelat. Este vorba despre abdominoplastie, cea mai nouă modalitate prin care vedeta își menține trupul de adolescentă la orice vârstă. Recunoscută pentru operațiile estetice, Gabriela Spanic a mărturisit de fiecare dată că nu îi este rușine să vorbească despre acest subiect, însă de cele mai multe ori rezultatele muncii sale se văd atât în interior, cât și în exterior.

Se numără printre vedete care își recunosc micile aranjamente estetice și nici de această dată Gabriela Spanic nu a făcut excepție. Protagonista din “La Usurpadora” a împărtășit cu fanii cea mai recentă intervenție și s-a lăsat expusă chiar în costum de baie, pe plajă, alături de fiul său. Încă de la început, Gabriela Spanic le-a arătat fanilor care este clinica în care se va opera, la fel ca și doctorul care va avea grijă de sănătatea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, vedeta a recunoscut că acum are o talie mult mai mică decât cea pe care o avea în 1992, atunci când a concurat în cadrul Miss Venezuela.

Citește și: Lorenzo Lazo sărbătorește doi ani de relație. Mesajul transmis de bărbatul rămas văduv după moartea lui Edith González

La momentul actual, Gabriela Spanic se află alături de fiul său în Miami, acolo unde au petrecut câteva zile cu ocazia Paștelui. Pentru a le demonstra internauților că nicio intervenție nu este fără rezultat, aceasta și-a etalat bikini pe plajă.

Gabriela Spanic s-a îmbrăcat în costum de baie pentru a-și etala ținuta de adolescentă

Cu ocazia sărbătorilot pascale, Gabriela Spanic a profitat de șansă pentru a-și etala noul abdomen și a poza pe Instagram. Fanii au reacționat imediat și nu s-au abținut până când nu au felicitat-o pentru voință.

“Dragii mei, așa cum m-ați rugat vă las aici acest video pentru a vedea rezultatul operației mele mai în detaliu. Eu acum am nevoie de odihnă pentru că știți că sunt de neoprit. De obicei, odihna este cea mai importantă pentru reîncărcarea bateriilor. Așa cum este timpul petrecut alături de cei dragi. Sunt încântată de rezultat operației mele. Dacă îți dorești o astfel de intervenție trebuie să-ți alegi cei mai buni doctori.”, a scris Gabriela Spanic pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Jorge Salinas s-a reîntâlnit cu fiica cea mare, Gabriella Cataño. Fotografiile cu cei doi i-au emoționat pe fani

Gabriela Spanic este „La Usurpadora” și va rămâne întotdeauna printre cele mai apreciate actrițe de telenovele din lume. În ciuda vârstei, vedeta continuă să rămână la fel de prezentă, atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, acolo unde nu uită niciodată să-și țină fanii la curent cu cele mai recente ipostaze. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de instagram și nu se sfiește să-și arate trupul în haine sumare.

În articolul

Gabriela Spanic și-a etalat noul abdomen. Artista s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție chirurgicală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x