Gabriela Spanic și-a serbat ziua de naștere. Cine este persoana specială alături de care a petrecut vedeta

Publicat pe 14.12.2021 la 11:29 Actualizat pe 14.12.2021 la 12:14

Gabriela Spanic și-a serbat ziua de naștere însoțită de o persoană cu totul specială. Sora ei geamănă, Dani Spanic, a petrecut alături de celebra actriță și amândouă au lăsat un mesaj emoționant în online.

Gabriela Spanic și-a serbat cea de-a 48-a zi de naștere alături de una dintre cele mai dragi persoane din viața ei, sora geamănă. Dani Spanic este de asemenea o actriță recunoscută, iar telenovelele în care a jucat de-a lungul timpului i-au adus cu siguranță un plus de valoare.

Cele două actrițe au lăsat un mesaj pe rețelele de socializare și le-au arătat tuturor cum petrec. Fanii nu au rămas fără răspuns, așa că toți cei care le iubesc pe gemene le-au urat acestora viață lungă și putere de a mai juca în telenovele de succes.

Gabriela Spanic și-a serbat ziua de naștere

Gabriela Helena Spanic Utrera, cunoscută de toată lumea ca Gaby Spanic, este o actriță și cântăreață din Venezuela. A jucat în numeroase telenovele care i-au adus o notorietate greu de atins și a reușit întotdeauna să iasă în evidență datorită calităților de invidiat.

Daniela Spanic este model, actriță și prezentatoare în cadrul unor emisiuni TV. Este sora geamănă a celebrei Gaby Spanic. A devenit cetățean al Mexicului în 2006, dar în 2008 a avut o problemă gravă de sănătate. Sora geamănă a Gabrielei Spanic a suferit un atac cerebral și a intrat în comă în timp ce era însărcinată în cinci luni cu prima fiică. Din fericire, aceasta și-a revenit și amândouă au reușit să trăiască o viață liniștită și împlinită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daniela Spanic poartă acum numele de Nahum, după cel al soțului, impresarul Ademar Nahum. Aceasta a jucat în câteva episoade din telenovela “La Usurpadora”.

“Te iubesc, sora mea! Nimeni nu ne-a putut distruge relația. Mereu împreună. Atâtea experiențe împreună, bune, rele, normale, extraordinare. Ne vom vedea și mai târziu în viață, alături de îngerașii noștri. Mereu am mers mai departe împreună și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că suntem din nou împreună, în compania familiilor noastre. Vă mulțumesc pentru toate semnele de afecțiune, loialitate și sinceritate. Vă iubesc mereu cu tot sufletul meu. Mama noastră din ceruri, celebrăm și cu tine. Te iubim, mami.”, a scris Gabriela Spanic în dreptul unei fotografii postate în online.

Gabriela Spanic și Daniela Spanic, surori gemene

“Ce fericire să văd că sărbătoresc împreună”, “La mulți ani, Gaby și Daniela”, „La mulți ani, Gaby. Te iubesc, total.”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

“O zi de naștere alături de rudele mele”, a scris Gaby Spanic în drepul unei filmări de pe contul personal de Instagram, acolo unde apare alături de sora ei geamănă, Daniela Spanic.

Daniela Spanic a jucat în telenovele precum “Como tu, ninguna”, “La duda” și “Desde Adentro Con Dani”. După ce a jucat în câteva episoade din telenovela “La Usurpadora”, sora geamănă a Gabrielei Spanic a dispărut din lumina reflectoarelor.

Cu toate că “La Usurpadora” a înregistrat un real succes, Daniela Spanic nu și-a dorit niciodată celebritatea și nu a mai apărut o perioadă în online. Daniela Spanic a făcut parte din telenovelă doar atunci când scenele în care amândouă trebuiau să fie în aceeași cameră, deveneau mult mai dificile pentru producători.

Se pare totuși că actoria nu a fost niciodată punctul forte al Danielei Spanic, ci modelling-ul, astfel că și-a continuat cariera pe scenele lumii

În articolul

Gabriela Spanic și-a serbat ziua de naștere. Cine este persoana specială alături de care a petrecut vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x