Gabriela Spanic, ținuta îndrăzneață pe care a purtat-o la un eveniment monden. Actrița din La Usurpadora a atras atenția cu un detaliu

Publicat pe 02.09.2021 la 14:50 Actualizat pe 05.04.2022 la 22:28

Gabriela Spanic este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea din telenovela „La Uzurpadora”. Chiar dacă timpul a trecut, actriţa arată incredibil, iar aparițiile sale impecabile surprind așa cum era și în urmă cu 20 de ani.

Gabriela Spanic

TV Happy/Getty

Gabriela Spanic a impresionat mereu cu trupul său lipsit de imperfecțiuni și bine conturat, iar aprițiile sale în costume decupate răsuflarea, iar în prezent nu s-a schimbat deloc.

Aceasta are un trup sculptat și își pune atuurile în evidență ori de câte ori are ocazia.

Gabriela Spanic, într-o pereche de pantaloni pe care puține femei ar întrăzni să o poarte

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 47 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Aceasta impresionează pe rețelele de socializare cu un decolteu adânc, care lasă la vedere bustul voluptos, dar și la evenimente unde nu ezită să-și pună în evidență atuurile.

De curând, aceasta a îmbrăcat niște pantaloni care au obligat-o să renunțe la lenjeria intimă. Gaby a dat frâu liber imaginației și s-a îmbrăcat în cea mai îndrăzneață pereche de pantaloni.

Marea actriță a dat dovadă de-a lungul timpului că este o fire excentrică și liberă, care se exprimă așa cum simte.

După șapte ani de absență de pe micul ecran, cunoscuta actriță și-a reluat actvitatea în telenovele ca parte a distribuției „Si nos dejan'.

Însă, dintre numeroasele telenovele care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și La Usurpadora, seria cu Fernando Colunga și Gaby Spanic în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul interpretând unele dintre cele mai îndrăznețe roluri.

Au trecut mai bine de două decenii de la acel fenomen care a cucerit cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, a cărei istorie continuă să mai răscolească inimile oamenilor, iar Gabriela vrea să fie din nou în ochii lumii.

Citește și: Gabriela Spanic, din nou în pielea personajului celebrul din “La usurpadora”. Ipostaza în care s-a filmat vedeta a făcut senzație printre fani

Desigur, Gabriela Spanic a ținut să își anunțe fanii că nu va lua vacanță să se relaxeze șia sta pentru că va juca într-unul dintre cele 30 de episoade care alcătuiesc cel de-al patrulea sezon al producției "Esta historia me suena", potrivit Tv Mania.

"Esta historia me suena" este o serie de antologie muzicală produsă de Televisa, care aduce în fața telespectatorilor povești ale femeilor care au spart granițele și au fost inspirate de teme muzicale celebre.

În articolul

Gabriela Spanic, ținuta îndrăzneață pe care a purtat-o la un eveniment monden. Actrița din La Usurpadora a atras atenția cu un detaliu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x