Gaby Spanic și Cynthia Klitbo s-au împăcat la final de an. Cele două vor avea un proiect împreună

Publicat pe 29.12.2023 la 14:38 Actualizat pe 29.12.2023 la 15:28

Gaby Spanic și Cynthia Klitbo și-au reluat relația de prietenie și plănuiesc proiecte profesionale împreună. La ce trebuie să se aștepte fanii pe viitor.

gabriela spanic poartă o rochie cu flori și cynthia klitbo poartă o rochie roșie

Gaby Spanic și Cynthia Klitbo au mai oferit o șansă prieteniei lor la final de an

Profimedia Images

Cele două actrițe îndrăgite din Mexic vor filma împreună pentru o telenovelă, acest lucru fiind valabil din 2024. Însăși Gaby Spanic a confirmat că va juca rolul de protagonistă alături de prietena sa, Cynthia Klitbo. Producția va fi de comedie.

Gaby Spanic și Cynthia Klitbo s-au împăcat la final de an

Au lăsat în urmă suspiciunile și supărările și continuă să fie prietene, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. După ce Cynthia Klitbo a declarat în cadrul unui show TV faptul că Gaby Spanic ar avea o problemă cu alcoolul, a urmat tragedia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița de origine venezueleană a punctat că este fericită să înceapă anul 2024 pe platourile de filmare și în cadrul unui proiect atât de important pentru cariera sa. Cele două se găsesc în pregătirea ultimelor detalii, arată tvnotas.com.mx. De partea sa, Cynthia Klitbo a mărturisit că este fericită pentru faptul divergențele au luat sfârșit. Niciuna nu este adepta scandalurilor.

Citește și: Gaby Spanic mărturisește că un fost iubit a trădat-o cu Geraldine Bazán: "Ea era tot timpul după el"

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul proiectelor profesionale pe care le are în prezent în desfășurare. În viața personală, Gaby Spanic a trecut prin mai multe perioade grele. O altă ceartă din mediul online a fost împotriva actriței Geraldine Bazán, cea care se presupune că i-a “furat” partenerul.

Protagonista din La Usurpadora a vorbit în fața jurnaliștilor despre o infidelitate petrecută în 2006 din partea iubitului său de atunci. Totul ar fi avut legătură cu fosta soție a lui Gabriel Soto.

“Ieșeam cu Lolo, un băiat foarte frumos, din Venezuela. Tânăr, foarte frumos și ei i-a plăcut și mi-a mărturisit că au fost împreună.”, a declarat Gabriela Spanic. Cu toate că Geraldine Bazán continuă să nege cele întâmplate, vedeta din La intrusa susține că tot ceea ce spune este adevărat, însă o respectă pe fosta sa rivală.

Geraldine Bazán a optat pentru tăcere în fața acuzațiilor

În centrul polemicii din cauza declarațiilor faimoasei Gabriela Spanic, fosta soție a lui Gabriel Soto a preferat să se mențină departe de controverse.

Citește și: Gaby Spanic îl acuză pe Pablo Montero de un presupus abuz. Ce mărturisiri a făcut actrița: "A fost cineva pe care îl stimez foarte mult"

“Eu n-o să mă bag în asta, nu o să intru în astfel de dinamici.”, a comentat vedeta din Mexic. În final, actrița a vorbit și despre proiectul în care la momentul actual este implicată alături de Gabriela Spanic.

“E un proiect ce se transmite acum, dar pentru mine o să se termine când o să terminăm de înregistrat.”, a comentat aceasta. Confesiunile Gabrielei Spanic nu se opresc aici. Aceasta l-a acuzat pe actorul și cântărețul mexican Pablo Montero de un presupus abuz și l-a numit “laș”.

A menționat că într-o emisiune reality show în cadrul căreia a participat, Pablo Montero a fost cel care a agresat-o fizic. De asemenea, Gaby Spanic s-a arătat mai mult decât sinceră, punctând faptul că există martori care să-i susțină vorbele. Printre persoanele care au fost martore se numără Verónica Montes ( actriță din Peru) și Gisella Aboumrad, cele care ar putea să ofere declarații.

În articolul

Gaby Spanic și Cynthia Klitbo s-au împăcat la final de an. Cele două vor avea un proiect împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x