Gaby Spanic vrea să se retragă din telenovele: „Vreau deja să opresc”. Actrița din Venezuela se gândește să pună pe pauză lumea divertismentului

Publicat pe 27.10.2022 la 13:24 Actualizat pe 27.10.2022 la 08:17

Gaby Spanic vrea să se retragă din telenovele: „Vreau deja să opresc”. Actrița din Venezuela își dorește să se retragă din lumea divertismentului pentru a se dedica complet fiului ei și nu exclude să părăsească Mexic și să-și înființeze un restaurant, notează publicațiile străine.

Gabriela Spanic

Getty

În 2021, Gaby Spanic a revenit triumfal în telenovelele din Si Nos Dejan, după ce a luat o pauză de opt ani din televiziune. În prezent, participă la „Corazón Guerrero”, o producție de Salvador Mejía, cu Alejandra Espinoza și Gonzalo García Vivanco în rolurile principale.

Gabriela Spanic vrea să se retragă din telenovele și să începă o noă afacere. Despre ce este vorba

Aceasta ar putea fi însă ultima ei melodramă pentru că actrița venezueleană se gândește să se retragă din lumea divertismentului pentru a se concentra pe rolul ei de mamă, pentru că, potrivit programului Hoy, se simte uneori nemotivată din cauza lipsei de oportunități în proiecte.

„Da, vreau deja să opresc pentru că vine un moment în care ai făcut deja ceea ce trebuia să faci”, a spus ea, notează Univision.com

„Am vrut să trec la un alt nivel, visul meu este să fac filmul, dar în timp ce asta se întâmplă uneori mă gândesc, merită? " Lipsa locurilor de muncă este un alt motiv pentru care vrea să scape de camerele de filmat și s-și găsească ceva pentru următorii ani: „Uneori te trezești și alteori spui „nu mai vreau”, uneori vrei să arunci prosopul și apoi începi să te gândești. , „ce altceva vreau să fac?””.

Gaby plănuiește să se dedice rolului său de mamă și să se bucure de creșterea singurului ei fiu, Gabriel de Jesús, care acum are 13 ani. Nici măcar nu exclude să plece din Mexic pentru a se stabili în altă țară și a-și înființa un restaurant.

„Vreau să merg cu fiul meu, să deschid un restaurant, să fiu cu el, anii copiilor noștri trec repede și uneori ne lipsesc lucrurile care se întâmplă la școală”, a spus ea, adăugând că deseori are proiecte pentru care petrece și până la 18 ore pe înregistrări.

Gaby Spanic vrea să se aventureze în industria alimentară: „Un alt vis al meu este să înființez un restaurant sau un hotel tip boutique, să locuiesc la ultimul etaj, ceva mic și să fac un restaurant de degustare, unde nu există meniu”, a spus ea, într-un interviu pentru Today.

Cariera lui Gaby Spanic se întinde pe televiziune și teatru, dar s-a aventurat și ca scriitoare, are patru cărți în care povestește despre viața ei și împărtășește rețete de gătit.

În articolul

Gaby Spanic vrea să se retragă din telenovele: „Vreau deja să opresc”. Actrița din Venezuela se gândește să pună pe pauză lumea divertismentului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x