Geraldine Bazan a încercat să-și convingă fiică să aibă o petrecere de 15 ani. Îi pregătește o surpriză

Publicat pe 23.01.2024 la 19:05 Actualizat pe 23.01.2024 la 19:43

Geraldine Bazan susține că fiica sa a reușit să fie convinsă în a-și sărbători ziua de 15 ani într-un mod tradițional. Petrecerea va fi o adevărată surpriză.

actrița poartă o bluză albă fără mâneci

Geraldine Bazan a încercat să-și convingă fiică să aibă o petrecere de 15 ani.

Profimedia Images

Elissa Marie, fiicea cea mare a faimoșilor Gabriel Soto și Geraldine Bazan, a mărturisit că nu-și dorește tradiționala petrecere de 15 ani. În schimb, mama sa a încercat să o convingă în acest sens. Tânăra a debutat recent ca și model într-o rochie impresionantă.

Geraldine Bazan a încercat să-și convingă fiica să aibă o petrecere de 15 ani

În cel mai recent interviu, Gabriel Soto a dezvăluit dorința pe care fiica sa o are odată cu împlinirea vârstei de 15 ani. Și-ar dori o vacanță alături de prietene, iar tatăl său este pe cale să i-o îndeplinească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“M-aș stresa foarte mult în loc să mă bucur, atunci am decis că mai bine n-aș realiza una.”, a comentat într-un interviu oferit pentru Ventaneando pe 19 ianuarie. Geraldine Bazan a convins-o pe fiica sa ca această să aibă totuși o petrecere de 15 ani.

“Da, am încercat să o conving.”, a mărturisit vedeta. Actrița din telenovela Por amar sin ley a mărturisit că fiica sa știa de mică faptul că nu-și dorește o astfel de petrecere.

“O să-i fac o surpriză acolo, cu prietenii, nimic mai mult.”, a spus vedeta. Geraldine Bazan ia în considerare și posibilitatea realizării unei slujbe pentru Elissa Marie. Rochia pe care o va purta vedeta este într-adevăr foarte specială. Este vorba despre o piesă vestimentară realizată în tonuri de lila și turnesol cu o trenă foarte mare cu 3 milioane de piese Swarovski. Cu un zâmbet pe chip, actrița a mărturisit că și ea la rândul ei a avut o astfel de petrecere și s-a arătat extrem de încântată la acel moment.

“Nu am avut cavaleri de onoare, dar am avut petrecere șlujbă. Îmi amintesc că am dansat valsul cu toate prietenele mele, prietenii, cu mamelor lor, cu toată lumea. Noilor generații nu le mai place așa mult să petreacă în acest fel.”, a comentat aceasta.

Geraldine Bazan și Gabriel Soto vor celebra prima comuniune a fiicei Alexa Miranda

Chiar dacă nu vor realiza o petrecere în adevăratul sens al cuvântuli pentru Elissa Marie, Geraldine Bazan și Gabriel soto vor realiza prima comuniune a fiicei Alexa Miranda.

“Nașii lor sunt frații mei și o prietenă bună.”, a menționat vedeta. Fără a specifica în ce dată va avea loc evenimentul, a detaliat că va fi curând și nu va ști dacă actorul va veni însoțit de partenera Irina Baeva. În ceea ce o privește pe Geraldine Bazan, aceasta a apărut foarte drăgăstoasă alături de Alejandro Nones.

Niciunul nu a confirmat o posibilă relație, dar au apărut foarte fericiți unul lângă celălalt. Geraldine Bazan are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de fiicele sale. Geraldine Bazan s-a născut pe 30 ianuarie 1983 în Mexic și a fost căsătorită cu Gabriel Soto între 2016 și 2018. Din căsnicia lor au rezultat cele două fete pe care amândoi le cresc separat. Gabriel Soto formează astăzi un cuplu cu Irina Baeva.

În articolul

Geraldine Bazan a încercat să-și convingă fiică să aibă o petrecere de 15 ani. Îi pregătește o surpriză

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x