Geraldine Bazán a optat pentru o schimbare de look. Vedeta de telenovele arată cu 20 de ani mai tânără

Publicat pe 13.08.2024 la 12:49 Actualizat pe 13.08.2024 la 13:49

Geraldine Bazán și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Cum arată acum vedeta și de ce se spune că arată cu 20 de ani mai tânără.

actriță zâmbește

Geraldine Bazán a optat pentru o schimbare de look

Getty Images

Vedeta de telenovele a profitat de această vară pentru a-și schimba complet imaginea. A apărut în fața fanilor din mediul online absolut surprinzătoare și a cauzat furori.

Geraldine Bazán a optat pentru o schimbare de look

După ce săptămâni de-a rândul a fost implicată într-o polemică alături de Maxine Woodside pentru violență verbală, vedeta de telenovele a ținut să lase în urmă toate momentele mai puțin plăcute din viața sa. O dovadă în acest sens este schimbarea aspectului fizic, mai precis a coafurii. Noua sa imaginea i-a luat prin surprindere pe fani, dar au lăudat-o pentru curajul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un nou look pentru un nou proiect și un nou personaj.”, a spus vedeta pe pagina de socializare. La scurtă vreme, comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

“Îmi dă un aer de Jennifer Lopez”, „Nu știu câți ani ai, dar arăți foarte bine, ca o femeie de 20 de ani”, „Arăți ca o fetiță”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Ceea ce probabil nu s-ar fi așteptat vedeta a fost ca miile de urmăritori să o placă astfel cu această schimbare. În cadrul instastory, vedeta a lăsat mai multe publicații printre care a menționat care a fost motivul acestei decizii.

Citește și: Geraldine Bazán vorbește despre beneficiile de a fi divorțată de Gabriel Soto. Declarațiile vedetei

A optat pentru o tunsoare fluture, un stil care se află oricum în tendințe. Au fost și cei care au fost luați prin surprindere și au asigurat-o că arată ca o femeie de 20 de ani. De asemenea au comparat-o cu Jennifer Aniston din celebrul serial “Friends”. Vedeta nu a uitat să puncteze care a fost motivul pentru care a luat o astfel de decizie. Chiar dacă a primit doar comentarii pozitive, mulți s-au întrebat de ce a renunțat la părul său lung. A punctat faptul că urmează o nouă telenovelă acolo unde a avut această cerință.

Care este motivul pentru care Geraldine Bazán a optat pentru o schimbare de look

A subliniat că deși voia să aibă o culoare naturală, producătorii au îndemnat-o să opteze astfel.

“Eu am vrut o schimbare puțin într-un ton mai închis, dar nu ne-au lăsat.”, a punctat actrița, demonstrând astfel că este o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. De asemenea, se poate observa că este dispusă să facă orice este nevoie pentru orice personaj pe care îl interpretează.

Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe.

Gabriel Soto i-ar plăti pensie alimentară fostei partenere Irina Baeva

Această versiune a despărțirii a început să prindă viață după ce judecătorii au arătat faptul că vedeta de origine rusă a semnat un contract în acest sens. Gabriel Soto a mărturisit că această temă nu a fost abordată până în prezent.

“Adevărul este că acest punct nu a fost abordat încă. Acum suntem într-un proces în care nu dorim să vorbim despre aceste teme, suntem într-un proces sentimental, mai mult decât orice.”, a comentat actorul. În ceea ce privește relația cu Geraldine Bazan, se pare că cei doi continuă să aibă o relație cordială pentru fiicele lor.

În articolul

Geraldine Bazán a optat pentru o schimbare de look. Vedeta de telenovele arată cu 20 de ani mai tânără

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x