Géraldine Bazán are 39 de ani și un trup fermecător. Videoclipul în care apare îmbrăcată într-un body negru demonstrează acest lucru

Publicat pe 21.10.2022 la 14:58 Actualizat pe 21.10.2022 la 15:58

Géraldine Bazán are 39 de ani și un trup fermecător. Videoclipul în care apare îmbrăcată într-un body negru demonstrează acest lucru.

Géraldine Bazán poartă o rochie cu paiete și are părul coafat pe spate

Géraldine Bazán are 39 de ani și un trup fermecător. Vedeta demonstrează acest lucru cu cele mai recente apariții din mediul online

Getty Images

Géraldine Bazán se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. A fost căsătorită cu Gabriel Soto între anii 2016 și 2018 și împreună au două fetițe. Cu toate că viața i-a îndepărtat unul de celălalt, vedeta a rămas la fel de fermă pe poziții și a continuat să-și crească copiii într-o manieră nobilă și eficace.

Géraldine Bazán are 39 de ani și un trup fermecător într-un body negru

În cea mai recentă postare din mediul online, actrița apare îmbrăcată într-un body negru ce îi lasă la vedere abdomenul. Cu toate acestea, nu acesta a fost punctul care a reușit să atragă fanii. Fosta soție a lui Gabriel Soto a purtat un colier unic la gât, cu forma unui scorpion. Nu este prima dată când atrage atenția prin vestimentație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Gabriel Soto, acesta a participat recent în cadrul unui interviu alături de fetele Elissa Marie și Alexa Miranda. Actorul a rămas fără grai atunci când și-a auzit una dintre fiice vorbind. Totul s-a petrecut pe platourile de filmare ale telenovelei “Mi camino es amarte”, producție la care actorul lucrează în prezent. Elissa Marie are 13 ani, iar Alexa Miranda are 8 ani, iar cea din urmă a fost cea care l-a surprins pe actor.

“Fetele mele sunt din fericire pentru o săptămână alături de mine și o săptămână cu mama lor. Cu toate acestea, există perioade în care nu le văd pentru că filmez toată ziua, dar azi au putut să mă însoțească.”, a declarat fostul soț al actriței Gerladine Bazan. Acesta spune că fetele sunt de obicei la școală și de cele mai multe ori nu au timp să-și vadă tatăl. Alexa Miranda a mărturisit că tatăl său joacă foarte bine și că personajul este extrem de diferit față de ceea ce tânăra vede în realitate.

“Când o să fiu mare vreau să fiu actriță.”, a declarat Alexa Miranda. Spre surprinderea actorului, această declarație a venit într-un moment neașteptat.

Alexa Miranda urmează pașii surorii sale mai mari

Elissa Marie, fiica cea mare a celor doi actori și-a făcut deja debutul pe micile ecrane în 2021 în telenovela “Si nos dejan”. În acea producție micuța a reușit să impresioneze audiența cu talentul său desăvârșit. De altfel, Gabriel Soto i-a promis că atunci când își va termina toate studiile va putea deveni o actriță în adevăratul sens al cuvântului.

Gabriel Soto urmează să se căsătorească cu frumoasa Irina Baeva, o altă actriță din Mexic, născută în Rusia. Cei doi și-au amânat evenimentul de nenumărate ori din cauza mai multor incidente petrecute fără voia lor.

“Acum trebuie să terminăm proiectele în care suntem deja implicați și este vorba ca de obicei și despre războiul dintre Rusia și Ucraina. A fost până la urmă motivul principal pentru că familia ei nu poate să călătorească. Evident că a fost mult mai ușor pentru o persoană să călătorească acolo, dar trebuie ca toți să fie prezenți. Acum așteptăm ca ușile să se deschidă.”, a transmis Gabriel Soto. Géraldine Bazán s-a născut pe 30 ianuarie 1983 în Mexic.

În articolul

Géraldine Bazán are 39 de ani și un trup fermecător. Videoclipul în care apare îmbrăcată într-un body negru demonstrează acest lucru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x