Geraldine Bazán, planuri de viitor. Care este motivul pentru care fosta soție a lui Gabriel Soto nu își mai dorește copii

Publicat pe 10.01.2022 la 16:27 Actualizat pe 10.01.2022 la 18:08

Geraldine Bazán a început anul cu planuri mari. Care este motivul pentru care fosta soție a lui Gabriel Soto nu își mai dorește copii, dar nici să îmbrace rochia de mireasă.

Geraldine Bazán poartă pantaloni negri și o bluză albă

Geraldine Bazán în cadrul unei ședințe foto. 10 sept. 2019

Profimedia Images

Geraldine Bazán și-a început anul mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Pe plan profesional, actrița are noi proiecte precum “Corona de lagrimas 2”, iar pe plan personal aceasta nu se poate plânge. Dacă fostul ei soț, Gabriel Soto este gata să-și refacă viața, vedeta spune că nu se gândește la o nouă căsnicie.

De asemenea, Geraldine Bazán nu se mai vede în rolul de mămică prea curând. Care sunt planurile de viitor ale celebrei vedete.

Geraldine Bazán, planuri de viitor

Geraldine Bazán și-a început anul cum nu se poate mai bine, asta pentru că în luna ianuarie, actrița a împărtășit cu mai mulți copii portul tradițional din Rosca de Reyes. În cadrul evenimentul, aceasta le-a mărturisit jurnaliștilor care sunt planurile de viitor.

Dacă mulți s-ar fi așteptat ca Geraldine Bazán să-și refacă viața, așa cum fostul ei soț, Gabriel Soto a făcut-o, iată că actrița nu se gândește la acest aspect. Chiar dacă este logodită la momentul actual cu impresarul Luis Gerardo Murillo, actrița spune că nu se gândește să îmbrace din nou rochia de mireasă. La momentul actual, Geraldine Bazán se bucură de toate aspectele vieții și își dorește să crească pe plan profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu știu, deja m-am căsătorit o dată. Am două fete frumoase și ceea ce vreau acum este să trăiesc, să mă bucur de viață, de munca mea, vreau să cresc pe plan emoțional și profesional. Așa că nu, aceasta temă a unei noi căsnicii nu este în plan.”, a declarat Geraldine Bazán. Pe plan personal, actrița spune că va continua să fie discretă, atât cât se va putea.

În ceea ce privește rolul de mămică, Geraldine Bazán a mărturisit de asemenea că în afară de fetițele ei, Elissa și Miranda, nu îi mai lipsește nimic. Cu toate astea, visul de a fi din nou mamă, nu este chiar spulberat.

“Nu știu, vom vedea, viața ne va spune...mereu am spus, în teorie dacă se va întâmpla, voi accepta asta.”, a mai spus Geraldine Bazán.

Geraldine Bazán, despre planul de a fi mămică din nou

Geraldine Bazán a menționat că a fi mămică în vremurile acestea nu mai este chiar atât de simplu. “În teorie mereu este frumos să te gândești la un nou bebeluș, dar adevărul e că în practică este puțin complicat acum.”, a mai spus Geraldine Bazán.

Pentru moment, actrița se bucură de viață alături de cele două fiice, Elissa și Miranda, fructul iubirii cu Gabriel Soto. Geraldine Bazán mărturisește că se simte în siguranță alături de cele două, dar și fericită, atâta timp cât tinerele sunt sănătoare, fericite și cresc în continuare.

În articolul

Geraldine Bazán, planuri de viitor. Care este motivul pentru care fosta soție a lui Gabriel Soto nu își mai dorește copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x