Geraldine Bazán surprinde cu o schimbare de look. Vedeta a renunțat la părul lung

Publicat pe 29.05.2023 la 14:53 Actualizat pe 29.05.2023 la 15:27

De ceva timp, faimoasa Geraldine Bazán a decis să se bucure de viață într-o manieră personală și profesională. În cele din urmă și-a făcut și o schimbare de look. A renunțat la părul lung.

Geraldine Bazán poartă o rochie gri fără mâneci

Geraldine Bazán surprinde cu o schimbare de look

Getty Images

Geraldine Bazán se numără printre cele mai îndrăgite vedete de telenovele la momentul actual. Și-a luat viața în propriile mâini și a decis să fie atât o femeie de profesie cât și o mamă devotată.

Geraldine Bazán surprinde cu o schimbare de look

Recent, vedeta a dezvăluit că formează un cuplu cu un bărbat ce nu vine dintr-o lune artistică. De aceeam a decis să-l țină ascuns pentru o perioadă. Astfel, fanii au constatat și o schimbare recentă de look a sa. Cu toate acestea, Sebastian Guzman i-a realizat și câteva forme speciale. Într-un videoclip urcat pe pagina personală de Instagram, aceasta își prezintă mândră stilul.

De altfel, le-a povestit fanilor care a fost începutul și finalul transformării sale. Inclusiv, le-a promis internauților că le va aduce în față tot procesul prin care a trecut.

“Pentru toți cei care m-au întrebat cum a decurs totul, acum sunt hotărâtă să vă spun. Sunt chiar aici cu Sebas. I-am spus că dacă tot are de gând să-mi realizeze câteva șuvițe ondulate, să facă totul într-o transmisiune live. Adevărul e că mie trucul magic nu-mi iese de una singură. Dar vă va explica vouă ca să vă puteți coafa singure.”, a declarat actrița celebră. Ulterior, aceasta a mărturisit că a petrecut câteva zile extrem de valoroase alături de fiice în Florida, SUA.

Nu este pentru prima oară când cele trei călătoresc împreună, Geraldine Bazan demonstrând că rolul de mamă este cel care îi aduce cele mai mari satisfacții. S-a născut pe 30 ianuarie 1983 în Mexic și a fost căsătorită cu Gabriel Soto din 2016 până în 2018. Geraldine Bazan traversează un moment unic de schimbare, atât pe plan profesional cât și personal. În cel mai recent interviu a dezvăluit că are o agendă extrem de încărcată, însă reușește să ducă toate obiectivele la bun sfârșit. Ceea ce îi oferă cea mai mare satisfacție însă, este grija pentru fiicele sale, Elisa Marie și Alexa Miranda.

Geraldine Bazán a vorbit despre gravitatea faptelor petrecute în cadrul castingului pentru producătorul Sergio Andrade

În 2022, actrița a vorbit despre castingul pe care l-a realizat alături de Sergio Andrade și care urma să îi aducă un rol uriaș. Cu toate acestea, actorul a fost implicat într-un scandal ce implica abuz de minori. Geraldine Bazan a dezvăluit că alături de alte tinere a fost pusă la limită în realizarea diferitelor indicații pe platourile de filmare.

Antecedentele erau deja în fața tuturor. Producătorul s-a căsătorit la 29 de ani cu Mary Boquitas atunci când ea avea doar 15 ani. Aceasta l-a denunțat ulterior pentru infidelitate, abuzuri fizice și psihologice. La acea vreme, Geraldine Bazan era minoră, așa că actrița își amintește că au rugat-o pe mama sa să o aștepte în fața ușii timp de 10 minute.

În articolul

Geraldine Bazán surprinde cu o schimbare de look. Vedeta a renunțat la părul lung

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x