Geraldine Bazán vorbește despre viața sa personală la 5 ani de la divorțul de Gabriel Soto. Cum a evoluat vedeta

Publicat pe 07.11.2022 la 15:03 Actualizat pe 07.11.2022 la 15:22

Geraldine Bazán vorbește despre viața sa personală la 5 ani de la divorțul de Gabriel Soto. Cum a evoluat vedeta.

Geraldine Bazán poartă un costum roz, top negru și își ține mâna dreaptă în buzunar. Are părul lung și îl poartă desprins

Geraldine Bazan vorbește despre viața sa personală la 5 ani de la divorțul de Gabriel Soto

Profimedia Images

Geraldine Bazán a vorbit pentru prima oară despre divorțul prin care a trecut alături de Gabriel Soto în 2017. Se pare că actorul i-a fost infidel cu actuala logodnică, Irina Baeva. Deși au trecut 5 ani de la întâmplările tulburătoare, actrița continua să rememoreze clipele.

Geraldine Bazán vorbește despre viața sa personală la 5 ani de la divorțul de Gabriel Soto

Deși poate că nu pare o realitate, Geraldine Bazán a declarant că există viață după divorț, așa cum a lăsat să se înțeleagă odată cu separarea de Gabriel Soto în 2017. Într-o întâlnire recentă avută în cadrul show-ului Despierta America, actrița și-a exprimat emoțiile pe care le-a trăit acum cinci ani, odată cu decizia de a se despărți de tatăl fiicelor sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bineînțeles că fiecare despărțire este dificilă, este dureros atunci când există copii implicați la mijloc.”, și-a început pledoaria vedeta de telenovele. Întreaga discuție a pornit de la polemica ce s-a instalat în legătură cu separarea dintre Shakira și Gerard Pique. Geraldine Bazan îi este alături artistei columbiene și celorlalte femei din lume ce trec prin această situație.

“Și eu am trecut prin asta. Ceea ce i se întâmplă acum Shakirei au simțit-o multe femei înainte, chiar dacă nu se vede acest lucru în mediul online. Bineînțeles că este dificil.”, a semnalat Geraldine Bazan. Cu toate acestea, vedeta spune că pe măsură ce timpul trece, există claritate în orice situație.

Citește și: Dulce Maria apare pe coperta unei celebre reviste mexicane, alături de un alt artist cunoscut

“Mereu am spus că există viață după divorț, după o separare, dar e nevoie de timp.”, a subliniat, potrivit Univision.com. Actrița a împărtășit în mediul online un videoclip în care apare Gabriel Soto alături de Irina Baeva. Întâmplarea a avut loc în 2019 și a ținut să demonstreze faptul că actorul i-a fost infidel. Fiind persoană publică, Geraldine Bazan a fost întotdeauna supusă criticilor.

“Până la urmă ni se întâmplă același lucru ca oricărei femei în această situație. Să fii totuși o celebritate și să pățești așa ceva, este mult mai dificil.”, a spus. Cu toate că scandalul iscat în 2018 între Gabriel Soto și Geraldine Bazan a rămas în atenția presei, în cele din urmă cei doi au făcut pace pentru binele celor două fiice, Elissa Marie și Alexa Miranda.

Gabriel Soto și relațiile de-a lungul timpului

Actorul în vârstă de 47 de ani a declarat recent că relația cu mama fiicelor sale este mai frumoasă ca oricând. Gabriel Soto petrece timp cu acestea și încearcă întotdeauna să fie un tată prezent.

Citește și: Thalia a abordat un look de “femeie fatală”. Cum arată blondă cu o tunsoare bob. Transformarea neașteptată la care a apelat vedeta

“Eu și mama lor am avansat în acest sens, ne-am înțeles cu cine să stea fetele și pentru cât timp.”, a declarat Gabriel Soto. După ce Irina Baeva a călătorit singură în Rusia pentru a-și revedea familia, au apărut în mediul online zvonuri legate de o posibilă separare de Gabriel Soto. Cu toate acestea, odată cu celebrarea zilei de naștere a frumoasei rusoaice, totul a revenit la normal.

Actorul și-a surprins partenera cu flori și baloane, iar petrecerea organizată în cinstea sa a fost pe măsura așteptărilor. Imaginile din cadrul evenimentului au fost postate chiar de blondină în mediul online.

În articolul

Geraldine Bazán vorbește despre viața sa personală la 5 ani de la divorțul de Gabriel Soto. Cum a evoluat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x