Geraldine Bazán reacționează la presupusa trădare după apariția fotografiilor cu Grettell Valdez și Irina Baeva. Ce a declarat

Publicat pe 29.12.2023 la 18:00 Actualizat pe 29.12.2023 la 19:28

Geraldine Bazán a reacționat la presupusa situație de trădare între Irina Baeva și Grettell Valdez.

Geraldine Bazán

Profimediaimages.ro

Geraldine Bazán și Grettell Valdez sunt prietene de lungă durată, oferindu-și sprijin reciproc în timpul divorțurilor de Gabriel Soto și, respectiv, Leo Clerc.

După presupusa infidelitate a lui Gabriel Soto cu Irina Baeva, dezvăluită de Bazán într-un videoclip pe canalul său de YouTube, Valdez a fost supranumită "Iuda" pentru că a fost surprinsă în fotografii cu rusoaica. Practic prietena sa stia despre infidelitatea soțului.

Actrița va apărea în "Juana la Virgen", o producție care o are în distribuție și pe Irina Baeva. În timpul prezentării în fața presei, pe 6 decembrie, a apărut în câteva fotografii alături de logodnica lui Gabriel Soto.

Reacțiile negative ale utilizatorilor de rețele sociale, care au numit-o "Iuda" și au acuzat-o de trădare a prieteniei cu Geraldine Bazán, au stârnit agitație.

În contextul controverselor, atât Irina Baeva, cât și Grettell Valdez au ales să nu comenteze, în timp ce Geraldine Bazán a fost deja întrebată despre această situație

În cadrul unui eveniment din Mexico City, în seara de 14 decembrie, Bazán a abordat subiectul controversat generat de prezența lui Grettell Valdez cu Irina Baeva, logodnica fostului ei partener, Gabriel Soto.

Întrebată de un reporter despre presupusa trădare, Bazán a declarat că nu este la curent cu aceste acuzații.

"Nu știu", a afirmat actrița, subliniind că nu își condiționează relația de prietenie pe astfel de aspecte.

Pentru a evita alte întrebări din partea presei, Geraldine Bazán a preferat să continue interacțiunile pe covorul roșu cu alți reporteri.

"Nici măcar Iuda nu a fost atât de trădător", a fost unul dintre comentariile care a stârnit cea mai mare agitație.

În fața controversei, atât Irina Baeva, cât și Grettell Valdez au păstrat tăcerea, dar nu a fost cazul Geraldinei Bazán, care a fost deja interogată în legătură cu acest subiect.

Geraldine Bazán lansează un mesaj după fotografia lui Grettell Valdez cu Irina Baeva

În timpul unui eveniment din Mexico City, în noaptea de 14 decembrie, Geraldine Bazán a vorbit despre scandalul care a apărut din cauza faptului că prietena ei Grettell Valdez a apărut cu logodnica fostului ei prieten, Gabriel Soto.

"Este adevărat sau fals că Grettell te-a trădat? Pe rețelele de socializare se spune că 'Ni judas se atrevió a tanto', asta pentru că a avut o prietenie cu Irina Baeva", a întrebat un reporter, după cum a relatat TVyNovelas.

Cu un zâmbet, Geraldine Bazán a spus că nu știe la ce trădare se referă presa.

"Nu știu", a spus actrița, care a pus capăt scandalului asigurând că "nu-mi condiționez prietenia, dar deloc".

Pentru a evita alte întrebări din partea presei, vedeta de televiziune a continuat să meargă pe covorul roșu și să se întâlnească cu mai mulți reporteri.

În articolul

Geraldine Bazán reacționează la presupusa trădare după apariția fotografiilor cu Grettell Valdez și Irina Baeva. Ce a declarat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x