Geraldine Bazán surprinde cu noua sa apariție fără strop de machiaj pe chip și în costum de baie. Vedeta are un trup fermecător

Publicat pe 23.12.2022 la 12:24 Actualizat pe 23.12.2022 la 12:24

Geraldine Bazán este o actriță și model de origine mexicană cunoscută pentru rolurile sale în telenovele și filmele de televiziune din America Latină. Recent, aceasta și-a surprins fanii cu o apariție fără strop de machiaj pe chip și în costum de baie.

Geraldine Bazán

Profimedia

La 39 de ani, Bazán este mai tânără și mai în formă ca niciodată. Pe rețelele de socializare, aceasta a împărtășit o fotografie în care poate fi văzută în costum de baie, arătând absolut naturală. Fanii s-au înghesuit să îi ofere complimente pentru aspectul său și pentru modul în care își îngrijește corpul și pielea.

Geraldine Bazán, magnifică la 39 de ani! Cât de bine arată vedetea în costum de baie și fără retușurile stiliștilor

De-a lungul anilor, Bazán a dovedit că este o femeie puternică și independentă, care își urmează propriile visuri și care nu se teme să își dezvălui trupul și chipul în toată splendoarea. Aceasta a devenit un model de urmat pentru mulți fani, care apreciază sinceritatea și autenticitatea ei.

În ciuda vârstei sale, Bazán demonstrează că frumusețea nu ține cont decât de modul în care ai grijă de ea, ceea ce dovedește că un stil de viață sănătos poate face minuni.

"Cea mai bună starea este imperfectiunea... Toti suntem imperfecti, desigur, încercam să arătăm intotdeauna cea mai buna versiune a noastra si aceste fotografii mi se par că arată cea mai buna versiune a mea... Fara prea mult machiaj, fără lumini sau retușuri în fotografii. Asta sunt si imi place", a scris Geraldine Bazán.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bazán a dovedit de-a lungul anilor că poate juca orice rol în fața camerelor de filmat, fie că este vorba de telenovele, filme sau seriale de televiziune. Actrița a început cariera sa în showbiz încă de la o vârstă fragedă și a reușit să se impună rapid în lumea filmului latino-american.

Pe lângă cariera sa de actriță, Bazán este și un model îndrăgit și respectat. Aceasta a apărut în numeroase campanii publicitare și a fost imaginea mai multor branduri de renume în tinerețe. În plus, Bazán este și o mamă dedicată a doi copii minunați, care își împarte timpul între familie și carieră.

Recent, Bazán a surpins fanii săi cu o apariție fără strop de machiaj pe chip și în costum de baie. Fotografia în care apare actrița a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

În articolul

Geraldine Bazán surprinde cu noua sa apariție fără strop de machiaj pe chip și în costum de baie. Vedeta are un trup fermecător

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x