Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat

Publicat pe 23.10.2020 la 12:27 Actualizat pe 23.10.2020 la 13:30

Gazda Adamari López a fost surprinsă făcând un gest tandru în public față de fostul ei soț, cântărețul Luis Fonsi. Actrița a arătat tuturor că nu mai are niciun resentiment față de fostul ei cu care a avut o căsnicie de cinci ani.

Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat

Profimedia

Adamari s-a bucurat de ceremonia de decernare a premiilor Latin Billboard 2020, desfășurată miercuri, 21 octombrie, de acasă, unde a interacționat cu fanii săi împărtășind momentele care i-au plăcut cel mai mult de la eveniment.

Unul dintre spectacolele de care s-a bucurat cel mai mult a fost tributul adus pentru Amando Manzanero, în care a cântat Luis Fonsi. Actrița a postat în poveștile de pe Instagram imagini cu prestația fostului său soț, semn că îl admiră.

Adamari López și Luis Fonsi s-au căsătorit în 2010 și după cinci ani de căsătorie au divorțat în 2015. Separarea lor s-a produs când actrița „Amigas y Rivales” se confrunta cu cancer. A dezvăluit că, după ce i s-a extirpat un sân, el i-a spus că nu o mai vrea ca femeie.

Ceremonia a fost desfăşurată la BB&T Center din oraşul Sunrise, (SUA). Artiştii portoricani Daddy Yankee şi Bad Bunny au fost miercuri seară marii triumfători ai ediţiei din 2020 a premiilor Billboard Latin Music, câştigând şapte trofee fiecare, în timp ce Enrique Iglesias a fost recompensat cu premiul Billboard Top Artist of All Time, iar piesa "Despacito" a primit premiul pentru "Cântecul deceniului", relatează EFE.

Luis Fonsi și Daddy Yankee, au luat premiu pentru cântecul deceniului „Despacito:” "Este un vis, o mare realizare. Există atât de mulți oameni în spatele acestui lucru. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, care a pus mâna peste acest cântec și m-a înconjurat de oameni frumoși, talentați. Vreau să-i mulțumesc lui Daddy Yankee. Fără vocea și energia ta, nu am fi aici. Și mulțumesc Justin. La sfârșitul zilei, ceea ce iau cu mine este că întreaga lume a cântat în spanioă.", a spus Fonsi.

În articolul

Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune