Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat

Publicat pe 23.10.2020 la 12:27 Actualizat pe 23.10.2020 la 13:30

Gazda Adamari López a fost surprinsă făcând un gest tandru în public față de fostul ei soț, cântărețul Luis Fonsi. Actrița a arătat tuturor că nu mai are niciun resentiment față de fostul ei cu care a avut o căsnicie de cinci ani.

Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat

Profimedia

Adamari s-a bucurat de ceremonia de decernare a premiilor Latin Billboard 2020, desfășurată miercuri, 21 octombrie, de acasă, unde a interacționat cu fanii săi împărtășind momentele care i-au plăcut cel mai mult de la eveniment.

Unul dintre spectacolele de care s-a bucurat cel mai mult a fost tributul adus pentru Amando Manzanero, în care a cântat Luis Fonsi. Actrița a postat în poveștile de pe Instagram imagini cu prestația fostului său soț, semn că îl admiră.

Adamari López și Luis Fonsi s-au căsătorit în 2010 și după cinci ani de căsătorie au divorțat în 2015. Separarea lor s-a produs când actrița „Amigas y Rivales” se confrunta cu cancer. A dezvăluit că, după ce i s-a extirpat un sân, el i-a spus că nu o mai vrea ca femeie.

Ceremonia a fost desfăşurată la BB&T Center din oraşul Sunrise, (SUA). Artiştii portoricani Daddy Yankee şi Bad Bunny au fost miercuri seară marii triumfători ai ediţiei din 2020 a premiilor Billboard Latin Music, câştigând şapte trofee fiecare, în timp ce Enrique Iglesias a fost recompensat cu premiul Billboard Top Artist of All Time, iar piesa "Despacito" a primit premiul pentru "Cântecul deceniului", relatează EFE.

Luis Fonsi și Daddy Yankee, au luat premiu pentru cântecul deceniului „Despacito:” "Este un vis, o mare realizare. Există atât de mulți oameni în spatele acestui lucru. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, care a pus mâna peste acest cântec și m-a înconjurat de oameni frumoși, talentați. Vreau să-i mulțumesc lui Daddy Yankee. Fără vocea și energia ta, nu am fi aici. Și mulțumesc Justin. La sfârșitul zilei, ceea ce iau cu mine este că întreaga lume a cântat în spanioă.", a spus Fonsi.

În articolul

Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x