Giovanni Medina, fostul partener al actriței Ninel Conde, adevărul despre presupusa relație cu Geraldine Bazán. Prima dată când deschide subiectul controversatei legături

Publicat pe 11.09.2023 la 17:05 Actualizat pe 11.09.2023 la 17:05

Giovanni Medina, fostul partener al lui Ninel Conde, vorbește pentru prima dată despre presupusa aventură cu Geraldine Bazán.

Ninel Conde și Geraldine Bazán

Gettyimages.com

S-a scris despre Giovanni Medina și Geraldine Bazán că ar avea o relație din punct de vedere sentimental după ce au fost surprinși într-un teatru din Mexico City. Iată că acum fostul lui iubit al artistei Ninel Conde clarifică ce fel de relație are cu actrița.

Giovanni Medina, fostul partener al lui Ninel Conde, a înfruntat zvonurile despre presupusa relație cu Geraldine Bazán

Pe 8 septembrie, au început să apară primele presupuneri după ce au fost publicate imagini în care au fost surprinși împreună într-un teatru din Mexico City, unde au mers să vadă "Vaselina cu Timbiriche".

În material, Geraldine Bazán nu este apropiată de tatăl fiului lui Ninel Conde, însă imaginile au fost suficiente pentru ca unii să înceapă să speculeze despre o presupusă idilă între actriță și Giovanni Medina, potrivit univision.com.

Fostul iubit al lui Ninel Conde clarifică detaliile despre relația cu Geraldine Bazán

Giovanni Medina a înfruntat speculațiile la sfârșitul săptămânii trecute și a precizat ce fel de relație are cu Geraldine Bazán. În prezent, nu se știe că cei doi au o relație amoroasă.

"Am o mulțime de prieteni. Geraldine este o mamă pe care o admir foarte mult", a spus el, potrivit declarațiilor publicate de revista People en Español duminică, 10 septembrie.

"Copiii noștri sunt prieteni și uneori coincidem în activități; în petreceri pentru copii și așa mai departe", a mai spus ea.

"Dar da. Ca și alți prieteni pe care îi am, (Geraldine) este o mamă pe care o admir foarte mult", a insistat politicianul.

Despre imaginile în care au fost surprinși împreună într-un teatru, Giovanni Medina a explicat: "Am coincis acolo (în "Vaselina cu Timbiriche"); am rămas să urmărim.

"Adevărul este că întotdeauna trebuie să ai grijă de prietenii. Avem o prietenie. Orice altceva este doar o speculație", a avertizat el.

"Ceea ce s-a întâmplat este că presa m-a legat de diferite persoane; eu nu am vorbit niciodată despre nimeni", a amintit el.

"La vremea respectivă, am vorbit despre fiul meu (Emmanuel) pentru că am fost obligat să fac acest lucru; dar, într-adevăr, nu am vorbit niciodată despre vreun partener adevărat sau inventat. Nu, m-am exprimat din respect pentru ei și, în acest caz, nu va fi altfel", a susținut el.

La rândul ei, Geraldine Bazán a menționat, de asemenea, în interviuri recente, că își va păstra viața amoroasă privată, după divorțul scandalos cu Gabriel Soto, în 2018.

Actrița l-a acuzat pe acesta că i-ar fi fost infidel cu Irina Baeva, cu care este în prezent logodit.

Giovanni Medina vorbește despre relația din prezent pe care o are cu Ninel Conde

După mai mulți ani de lupte juridice și mediatice între Ninel Conde și fostul ei soț, se pare că acum lucrurile par să fie într-un calm aparent.

"Am spus deja că nu am de gând să vorbesc despre asta, dar (suntem) bine", a declarat Giovanni Medina în declarații publicate în People en Español.

În articolul

Giovanni Medina, fostul partener al actriței Ninel Conde, adevărul despre presupusa relație cu Geraldine Bazán. Prima dată când deschide subiectul controversatei legături

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x