Gizem Arıkan a îmbrăcat o rochie cu abdomenul la vedere și a postat imaginea realizată pe internet. Cum arată

Publicat pe 08.02.2024 la 21:19 Actualizat pe 08.02.2024 la 12:38

Gizem Arıkan a îmbrăcat o rochie cu abdomenul la vedere și a reușit să-și impresioneze fanii și de această dată. Vedeta din “Păsări rănite”, așa cum de puține ori a fost văzută.

Gizem Arıkan poartă o bluză albă cu mâneci lungi și o vestă neagră

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Odată cu rolul din “Păsări rănite a reușit să se facă recunoscută pretutindeni și astfel numărul fanilor de pe rețelele sociale a crescut considerabil. Odată cu celebritatea, i-a revenit și responsabilitatea de a posta tot mai multe fotografii în mediul online, acolo unde reușește să fie o prezență constantă, indiferent de situație.

Gizem Arıkan a îmbrăcat o rochie cu abdomenul la vedere și a reușit să-și impresioneze fanii

Este una dintre noile speranțe ale Turciei în materie de actrițe recent apărute pe micul ecran. Gizem Arıkan nu se dezice de la aparițiile inedite în mediul online. Cu peste 200 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, a reușit până acum să posteze peste 100 de fotografii și filmulețe realizate atât pe micul ecran, cât și pe platourile de filmare.

Dacă de cele mai multe ori actrița din “Păsări rănite” se lasă văzută cât mai natural, iată că de această dată a reușit să-și uimească fanii. A îmbrăcat o rochie elegantă de culoare mov cu abdomenul la vedere. Deși are mâneci lungi, vestimentația reușește să-i scoată actriței în evidență cele mai frumoase trăsături. Cu ochii de un verde natural, dar și părul ondulat, așa o cunoscut fanii pe Gizem Arıkan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nuntă”, a scris vedeta în cadrul descrierii fotografiei. Sute de mesaje și mai mult de 20 de mii de aprecieri a reușit aceasta să primească până în prezent în dreptul pozei postate. Cei mai mulți dintre internauți i-au apreciat frumusețea și curajul pe care l-a avut pentru a purtat o astfel de rochie.

Citește și: Diletta Leotta, fotografie rară alături de mama sa. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Dovada că frumusețea este o moștenire reală

“Mereu frumoasă și impresionantă cu o frumusețe naturală”, “Cât de frumoasă”, „Minunată”, „Ești frumoasă, ești ca o prințesă”, “Mor de iubire”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care o îndrăgesc din serialul “Păsări rănite.”

Gizem Arıkan va juca într-o producție de succes

După reușita profesională în cadrul serialului “Păsări rănite”, Gizem Arıkan își continuă parcursul actoricesc și le demonstrează fanilor că deține atât talent, cât și determinare. A jucat în producții precum “Organic love”, “States of love”, “Crazy Wind”, însă a reușit să impresioneze audiența odată cu rolul său de protagonistă din serialul “Păsări rănite”.

Ulterior, vedeta și-a ținut viața personală departe de platourile de filmare și a declarat că la momentul actual nu se află într-o relație amoroasă. Pe când era doar o copilă, Gizem Arıkan visa să devină o cântăreață de renume, însă pe parcursul timpului planurile s-au schimbat pentru tânăra artistă din Turcia.

Citește și: Giovanna Antonelli și-a făcut apariția la un eveniment special și toate camerele au fost pe ea. Ținuta ei o transformă într-o adevărata business woman

În ciuda succesului, vedeta nu uită de lucrurile simple și reușește întotdeauna să-și găsească o balanță între viața profesională și cea personală. Astfel, rolul din “Păsări rănite” i-a adus vedetei notorietatea de care nu credea că va avea parte într-un timp atât de scurt. Aceasta reușește să plece în vacanțe alături de persoanele dragi și nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre întâmplările dificile din viață. Drama “Păsărăi rănite” se învârte în jurul vieții lui “Omer”, un băiat a cărui viață se transformă treptate, odată ajuns pe culmile succesului.

În articolul

Gizem Arıkan a îmbrăcat o rochie cu abdomenul la vedere și a postat imaginea realizată pe internet. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x