Gizem Arıkan a îmbrăcat un hanorac simplu, dar a reușit și de această dată să impresioneze fanii. Zâmbetul vedetei din “Păsări rănite” a devenit molipsitor

Publicat pe 29.09.2022 la 19:00 Actualizat pe 29.09.2022 la 10:10

Gizem Arıkan continuă să îmbrace ținute simple, dar să fie la fel de apreciată în mediul online. De data aceasta vedeta a optat pentru un hanorac cu mâneci lungi. Zâmbetul vedetei a fost piesa de rezistență a imaginii postate.

Gizem Arıkan are părul ondulat, lung și îl poartă desprins. Actrița poartă o bluză cu mânecă lungă și o vestă neagră

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan este și ea printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să își găsească loc pe scena marilor seriale transmise din țara sa natală. Datorită rolului din “Păsări rănite” și-a construit încet, dar sigur o întreagă armată de fani. Cu toate acestea, vedeta continuă să fie la fel de discretă cu viața sa personală.

Gizem Arıkan a îmbrăcat un hanorac simplu, dar a reușit și de această dată să impresioneze

Protagonista din “Păsări rănite” a intrat în inimile telespectatorilor cu unul dintre cele mai dramatice roluri. A reușit într-un timp foarte scurt să-și construiască un drum sigur către succes, iar proiectele profesionale continuă, asta după ce proiectul care a făcut-o celebră a luat sfârșit. Până atunci, vedeta continuă să fie activă pe rețelele de socializare, mai precis pe Instagram, acolo unde postează fotografii și filmulețe, atât din viața privată, cât și din cea profesională.

Are peste 200 de mii de fani care o apreciază la fiecare pas și se mândrește deja cu o comunitate frumoasă construită în timp. Deși nu se află într-o relație la momentul actual, Gizem Arıkan continuă să demonstreze că își poate menține locul în lumea tot mai dificilă a actoriei. Vedeta spune că deși a iubit în trecut, această posibilitate i se pare mult prea dificilă la momentul actual. De asemenea, subliniază faptul că devine o personalitate greu de mulțumit atunci când se află în cuplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă toată lumea a cunoscut-o în serialul “Păsări rănite”, Gizem Arıkan este pregătită să demonstreze faptul că poate intra în pielea mai multor personaje. Pe pagina de socializare, vedeta își anunță fanii cu privire la noul serial în care joacă și de această dată rolul de protagonistă.

“Ne vedem pe 23 iunie, de aceea sunt așa fericită”, a scris Gizem Arıkan în dreptul ultimei fotografii postate.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” este Meryem Çelik, cea a cărei viață a fost de-a dreptul tragică. O tânără a cărei viață se schimbă radical atunci când tatăl ei, “Durmuș”, interpretat de Hasan Ballıktaş, ajunge la închisoare și ea rămâne singură, fără niciun ajutor.

Gizem Arıkan s-a născut pe 10 februarie 1994 în Istanbul. Și-a început cariera artistică în 2016 cu un rol în filmul “5 States of love”. A jucat în “Organic Love”, “A Crazy wind”, ca mai apoi să primească rolul de protagonistă în serialul “Păsări rănite”. Acum se poate mândri cu o carieră frumoasă ce continuă în aceeași manieră.

O visătoare încă de mică, vedeta spune că în copilărie visa să devină o cântăreață faimoasă. Cu toate acestea, nu a părăsit zona artistică și a reușit să ajungă faimoasă pretutindeni datorită talentului său actoricesc. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Gizem Arıkan preferă să-și petreacă timpul departe de zonele aglomerate. Cele mai multe indicii le putem găsi și pe pagina de socializare a acesteia.

De asemenea, întâlnirile cu prietenii sunt mai multe decât necesare în viața artistei. O relație la fel de bună o are și cu familia sa.

În articolul

Gizem Arıkan a îmbrăcat un hanorac simplu, dar a reușit și de această dată să impresioneze fanii. Zâmbetul vedetei din “Păsări rănite” a devenit molipsitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x