Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată în parc. Vedeta a revenit în atenția publicului

Publicat pe 14.12.2022 la 11:03 Actualizat pe 14.12.2022 la 11:54

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată în parc. Vedeta a revenit în atenția publicului.

Gizem Arikan poartă o fustă scurtă neagră și stă pe un scaun. Are pantofi roșii și își ține mâna stângă la tâmplă

Gizem Arikan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată în parc

Happy Channel

Gizem Arıkan a devenit cunoscută publicului odată cu rolul său din serialul “Păsări rănite”. Atât pe micul ecran cât și în mediul online s-a făcut remarcată prin simplitate, iar cea mai recentă fotografie o dovedește cu prisosință. Vedeta a vorbit într-un interviu recent despre viața sa personală și motivul pentru care nu se află într-o relație la momentul actual.

Gizem Arıkan a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată în parc

A jucat rolul principal în seria turcească "Păsări rănite", acolo unde a interpretat rolul “Meryem”. Astăzi este cunoscută de toți cei care i-au urmărit prestația. Pe rețelele sociale, mai precis pe pagina personală de Instagram are peste 200 de mii de fani și până acum peste 100 de postări publicate. S-a născut pe 10 februarie 1994 în Istanbul și a început să apară pe micile ecrane în 2016, atunci când și-a făcut debutul. A apărut în filmul “Aşkın 5 Hali”. Cu toate acestea, rolul din “Păsări rănite” a reușit să-i aducă recunoaștere internațională. Acesta a avut premiera în Turcia în 2019.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cele mai multe ori, actrița poate fi urmărită pe pagina sa de socializare, acolo unde continuă să-și încânte fanii. Naturală, așa cum a fost descoperită și pe micile ecrane, reușește să aibă o prezență aparte. Cea mai recentă imagine o arată îmbrăcată într-o ținută lejeră cu tonuri de maro. Într-o plimbare în parc, aceata a fost însoșită de un patruped.

Citește și: Demet Ozdemir i-a înmânat un premiu special actriței Su Burcu Yazgı Coșkun, partenera sa de film din copilărie. Revedere a fost emoționantă

Dacă în prezent este actriță, pe vremea când era doar o copilă și-ar fi dorit să cânte pe marile scene ale lumii. Printre activitățile sale favorite atunci când nu se află pe platourile de filmare, se numără plimbările în natură, dar și călătoriile alături de cei dragi. Insuportabilă, dificilă și cu limite clare atunci când vine vorba despre planurile personale, Gizem Arıkan a subliniat faptul că a fost singură majoritatea timpului din viața sa.

Gizem Arıkan vorbește despre viața amoroasă fără partener

Într-unul dintre interviurile sincere pentru publicația “Hurriyet” vorbește despre viața fără implicații emoționale și cum este să nu aibă partener.

“Nu sunt foarte bună în ceea ce privește dragostea. Am fost singură toată viața. Când iubesc, o fac foarte profund.”, a mărturisit vedeta. Aceasta spune că anumite situații pot deveni inconveniente atunci când ajunge să locuiască cu cel pe care îl iubește.

Citește și: Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” s-a lăsat fotografiată cu mai multe cutii de cadouri în brațe. Vedeta se declară iubitoare a sărbătorilor de iarnă

“De cele mai multe ori sunt foarte insuportabilă. Pot fi așa când vine vorba despre relații. E tot ce pot să spun, sunt foarte clară, dar claritatea mea este foarte dificilă.”, a mai spus. Vedeta spune că atunci când finalizează o relație, de cele mai multe ori ține să întoarcă pagina pentru a oferi șanse de viitor sufletului său. În mediul online o vedem de cele mai multe ori inovativă, iar fiecare fotografie postată aduce un nou capitol. Îmbrăcată în ținute simple, sau rochii de gală, aceasta strălucește cu orice ocazie.

“Închid ușa. Dacă redeschidem vechi portițe, nu vom putea privi spre viitor.”, a declarat. Conform propriilor declarații, își dorește să continue cariera de actriță pentru totdeauna. La momentul actual nu se cunoaște niciun nou proiect al său.

În articolul

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută lejeră în parc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x