Gizem Arıkan poartă codițe de fetiță și se afișează astfel în mediul online. Cum a apărut vedeta din “Păsări rănite” în cea mai recentă fotografie

Publicat pe 02.09.2022 la 14:04 Actualizat pe 02.09.2022 la 14:48

Gizem Arıkan poartă codițe de fetiță în cea mai nouă postare în mediul online. Actrița apare încă o dată naturală. Cum arată protagonista din "Păsări rănite".

Gizem Arıkan poartă un palton verde și un fular roz și stă pe jos, în stradă

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurtă să-și facă simțită prezența în lumea cinematografiei datorită rolului pe care l-a avut în serialul îndrăgit, “Păsări rănite”. În prezent apare pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu fiecare întâmplare din viața sa.

Gizem Arıkan poartă codițe de fetiță și se afișează astfel în mediul online

Gizem Arıkan este una dintre speranțele cinematografiei în Turcia, asta pentru că a fost văzută pentru prima oară pe micul ecran în serialul “Păsări rănite”. Acolo a jucat rolul de protagonistă și a uimit cu talentul și frumusețea sa. Deși nu a făcut nicio declarație legată de un alt proiect profesional, în mediul online vedeta este extrem de activă. Are peste 200 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre acestea se numără și ipostazele din viața personală, dar și din cea profesională. Una dintre cele mai recente postări o arată pe actriță cu zâmbetul pe buze, așa cum de cele mai multe ori a fost înregistrată de către fani. De asemenea, Gizem Arıkan poartă două cozi împletit, dar și un batic pe cap. Cerceii nu pot să lipsească, asta pentru a întregi ținuta.

Gizem Arıkan s-a născut în 1994 în Instanbul. Este cunoscută pentru rolul său din “Păsări rănite”, acolo unde a intrat în pielea lui “Meryem”. A fost văzută pentru prima oară pe micile ecrane într-un film documentar numit “5 states of love”, iar de atunci a devenit din ce în ce mai populară, atât în țara natală cât și pretutindeni. Tema principală a serialului “Păsări rănite” se învârte în jurul tinerei “Meryem” ce are grijă de fratele său vitreg, “Ömer”. Cei doi sunt împreună de cinci ani, atunci când trec fără doar și poate prin multe momente inedite.

Care este povestea serialului “Păsări rănite”

Serialul fenomen “Păsări rănite” i-a uimit pe fanii din întreaga lume. Îi are ca protagoniști pe actorii turci Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan în cele mai dificile roluri ale sale. Serialul se învârte în jurul lui “Meryem”, tânăra care încearcă să împace pe toată lumea, și micuțul “Ömer”, care printr-o întâmplare nefericită crede că și-a pierdut părinții.

“Meryem” încearcă să fie femeia perfectă fără a-i judeca pe cei din jur, în special pe tatăl său nemilos care încearcă să facă bani cu orice preț. După ce iese de la pușcărie, Dumuș își dorește bani mulți pentru a-și satisface toate dorințele. Încearcă să facă rost de aceștia prin vânzarea copiilor străzii, iar “Ömer” nu face excepție. Cu toate că micuțul familiei este asigurat că nu va fi niciodată rănit, în cele din urmă copiii râd de el și acesta își dorește să plece acasă.

Citește și: Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz și-au dezvăluit planurile de viitor. Despre ce este vorba

După ce “Meryem” îl întâlnește pe tânărul afacerist Levent Metehanoğlu, viața i se schimbă radical și începe să vadă lumea cu alți ochi. De asemenea, secrete ținute ascunse vor fi descoperite în această poveste de succes.

În articolul

Gizem Arıkan poartă codițe de fetiță și se afișează astfel în mediul online. Cum a apărut vedeta din “Păsări rănite” în cea mai recentă fotografie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x