Gizem Arıkan din “Păsări rănite” uimește cu ținutele simple și cu zâmbetul sincer. Cum apare vedeta în cea mai nouă postare din mediul online

Publicat pe 22.08.2022 la 13:00 Actualizat pe 21.08.2022 la 23:36

Gizem Arıkan continuă să fie o prezență constantă în mediul online. Vedeta din "Păsări rănite" uimește cu ținutele sale simple, dar de efect. Cum arată.

Gizem Arıkan poartă o ținută glamour, are părul desprins și o atitudine demnă

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” se numără printre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual. Cu fiecare apariție televizată sau în mediul online, reușește să-și atragă fani din lumea întreagă și să îi cucerească cu fiecare zâmbet.

Așa s-a întâmplat și cu ultima sa apariție pe internet, acolo unde a postat o fotografie simplă, dar de efecte. Tânăra vedetă este în plină ascensiune și continuă pe acest drum, conform declarațiilor sale.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” uimește cu ținutele simple și cu zâmbetul sincer

Deși continuă să fie rezervată în ceea ce privește viața sa privată, în tot mai multe interviuri vedeta vorbește despre iubire, despre semnele pe care acest sentiment le-a lăsat în viața sa, dar și despre cariera sa artistică de când a intrat în proiectul “Păsări rănite”.

Invitată a jurnalistului de origine turcă Ferit Ömeroğlu pentru hurriyet.com.tr., Gizem Arıkan mi s-a dezis de la întrebările incomode și a răspuns la fiecare în parte cu sinceritate și mult calm. Aceasta spune că se intimidează de fiecare dată atunci când fanii o complimentează pentru frumusețea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mă simt rușinată când cineva mă laudă. Îmi place, dar mă simt rușinată. Nu știu cum să reacționez. Nu sunt o persoană care se consideră frumoasă, am încredere doar în energia mea de moment.”, a spus vedeta pentru publicația mai sus menționată. Ca și reper de frumusețe, protagonista din “Păsări rănite” a oferit-o ca exemplu pe renumita actriță din țara sa natală, Tuba Büyüküstün.

“O femeie foarte frumoasă.”, a subliniat Gizem Arıkan. De asemenea, actrița a menționat-o și pe Alina Boz în categoria femeilor pe care le consideră demne de apreciat pentru frumusețea lor interioară, ce se reflectă de asemenea și la exterior.

Citește și: Sıla Türkoğlu poartă un machiaj natural și se arată lumii într-o nouă ipostază. Cum a apărut recent în mediul online

Cu toate acestea, fanii nu au putut rămâne fără comentarii la postare lui Gizem Arıkan de pe pagina personală de Instagram. Aceasta a îmbrăcat o rochie simplă, dar zâmbetul pe care l-a afișat a reușit să topească și cele mai îndârjite inimi.

Ce crede Gizem Arıkan din “Păsări rănite” despre fericire

Gizem Arıkan spune că nu se consideră o femeie frumoasă, însă crede că are trăsături plăcute. De asemenea, este pe deplin o persoană fericită.

“Trăiesc, sunt sănătoasă, sunt plină de speranță. Am trecut prin vremuri dificile. De fapt, dacă vă povestesc, poate v-ați mira de ce sunt fericită. După ce am trecut prin mai multe experiențe, perspectiva de viață mi s-a schimbat puțin. Acum mă află în această etapă a vieții. Sunt sănătoasă, părinții mei trăiesc, pot să mă văd cu prietenii. Mă simt extrem de norocoasă că am prieteni. Am foarte buni prieteni.”, a continuat vedeta din “Păsări rănite”.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a trecut de la actorie la modelling. Protagonistul din “Moștenirea” este imaginea unui brand renumit din Turcia

Deși nu a dorit să vorbească despre perioadele grele ale vieții sale, vedeta a declarat că acum se simte mult mai împăcată. Cât despre relația pe care o are cu familia sa, Gizem Arıkan a oferit câteva detalii:

“Mama mea, tatăl meu, reprezintă cele mai bune lucruri din viața mea. De fapt, familia toată este. Îmi iubesc rudele foarte mult. Unchii, verii, pe toată lumea. Ne înțelegem bine cu toții. La fel și cu prietenii, îi știu de multă vreme.”, a spus vedeta.

În articolul

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” uimește cu ținutele simple și cu zâmbetul sincer. Cum apare vedeta în cea mai nouă postare din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x