Gökberk Demirci din “Jurământul” joacă rolul principal într-o reclamă la ceasuri. Actorul, într-o ipostază inedită

Publicat pe 06.04.2023 la 20:09 Actualizat pe 06.04.2023 la 20:24

Gökberk Demirci din “Jurământul” joacă rolul principal într-o reclamă la ceasuri. Actorul, într-o ipostază inedită.

Gökberk Demirci poartă un tricou închis la culoare și un sacou negru

Gökberk Demirci din “Jurământul” joacă rolul principal într-o reclamă la ceasuri

Happy Channel

Gökberk Demirci este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. După ce a finalizat proiectul “Jurământul” s-a retras însă din lumina reflectoarelor și s-a focusat pe liniștea vieții personale. Recent, a publicat o reclamă în care joacă rolul principal iar fanii au rămas încă o dată impresionați de perfecțiunea care îl caracterizează.

Gökberk Demirci din “Jurământul” joacă rolul principal într-o reclamă la ceasuri

Are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este o reclamă la ceasuri. Îmbrăcat ca pe micile ecrane, la costum, actorul a reușit încă o dată să fure privirile fanelor din lumea întreagă. Atunci când nu se află în lumina reflectoarelor, Gökberk Demirci preferă să petreacă timp alături de partenera sa, dar și de patrupedul care de ceva timp îi face viața mai frumoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a început cariera de actor în 2012, iar până în prezent a jucat în 6 seriale de succes din țara sa natală. A jucat de asemenea în două filme, unul dintre ele realizat în 2015, iar celălalt în 2017. Jurământul a fost însă povestea care a reușit să-i aducă succes internațional.

Reyhan, o tânără modestă ce își dorește să respecte tradițiile familiei sale cu orice preț. După moartea mamei sale, viața sa se schimbă radical. Fratele vitreg al mamei sale o vizitează și îi spune că își dorește ca fiul său Emir să fie stabilit din punct de vedere emoțional înainte de moartea sa. Evenimentele care au loc ulterior îi aduce pe cei doi tineri tot mai aproape și ajung să se îndrăgostească. Viața lor este pusă la încercare de multe evenimente și multe lucruri vor sta în calea relației. Cu toate că Ozge Yagiz a decis să părăsească proiectul în cel de-al doilea sezon, Gokberk Demirci a continuat să filmeze în cadrul poveștii care l-a făcut celebru.

Ce a declarat Can Verel despre proiectul “Jurământul”

Un alt actor de success care s-a implicat în cadrul serialului “Jurământul” este Can Verel. Acesta a luat decizia de a-și urmări cu atenție viitoarele proiecte și a decide pe parcurs ce urmează să joace în continuare.

“Sunt foarte mulțumit de această serie. Într-adevăr, prieteniile care s-au legat sunt incredibile și m-am înțeles cu cei din producție încă din prima zi. Camila este cel mai talentat și pur om pe care l-am întâlnit vreodată.”, a transmis Can Verel.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Gokberk Demirci, partenerul îndrăgitei Ozge Yagiz. Cei doi au format un cuplu și pe micile ecrane.

„Acum sunt într-un proces de evaluare. Ei mă evaluează și eu fac la fel. Citesc scenarii. Mă odihnesc pentru o perioadă și am mai avut și câteva interviuri. Pe de-o parte, sunt în vacanță, nu am un plan bine pus la punct în prezent. Seria a luat sfârșit, dar episoadele încă sunt în difuzare. Un astfel de procesc durează. Fiecare moment este plin de surprize.”, a transmis Gokberk, potrivit Seriesturkish.com.

În articolul

Gökberk Demirci din “Jurământul” joacă rolul principal într-o reclamă la ceasuri. Actorul, într-o ipostază inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x