Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine se luptă pentru locul întâi în topurile preferințelor fanilor. Ce arată presa din Turcia

Publicat pe 30.05.2023 la 16:26 Actualizat pe 30.05.2023 la 17:03

Cele mai urmărite seriale din Turcia în acest moment sunt Golden Boy - Dragoste rebelă și Șerbet de afine. Producțiile se luptă intens pentru a ocupa primul loc în topurile preferințelor fanilor.

Poster Golden Boy, actori șerbet de afine

Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine se luptă pentru locul întâi în topurile preferințelor fanilor

Happy Channel/ Instagram

Publicațiile din Turcia vorbesc despre o rivalitate între producțiile Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine. Cele două seriale se numără printre cele mai urmărite din țara de origine. Cu toate acestea, povestea care l-a adus pe Mert Ramazan Demir pe buzele tuturor se pare că a reușit să câștige teren într-un timp foarte scurt.

Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine se luptă pentru locul întâi în topurile preferințelor fanilor

Potrivit site-ului seriesturkish.com, putem să constatăm foarte ușor care este motivul pentru care Golden Boy – Dragoste rebelă este pe primul loc în topurile preferințelor fanilor. Nu doar că telespectatori din țara natală urmăresc povestea cu sufletul la gură, dar toate țările în care serialul a fost vândut au prezentat interes pentru producția de succes.

Cu toate acestea, Șerbet de afine pare că nu se lasă. Într-un spațiu public, cele două seriale continuă să poarte o luptă intensă. Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu formează un cuplu îndrăgit în Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Din copilărie am fost interesată de artă. Când am realizat în liceu că actoria este pentru mine, am încercat să-mi concentrez atenția în această direcție. După absolvirea liceului, atunci când a venit șansa să joc în primul serial, m-am mutat în Istanbul.”, a spus vedeta din “Șerbet de afine”.

Actorul a oferit recent un interviu pentru Happy Channel și a dezvăluit că este la fel de uimit ca toți cei din echipa sa pentru cifrele înregistrate de Golden Boy – Dragoste rebelă încă de la început.

“Îți jur, urmărim cu stupoare cum evoluează lucrurile.”, a declarat Mert Ramazan Demir. De cealaltă parte, în “Șerbet de afine”, Sıla Türkoğlu este protagonista serialului. Aceasta a vorbit în cel mai recent interviu despre partenerul său de platou, Doğukan Güngör.

“Chiar a fost așa cu Doğukan. Cum îl văd tot timpul în rolul Fatih, pe platourile de filmare...nu am știut cum este el în viața personală pentru că n-am avut oportunitatea de a ne cunoaște mai bine. Am fost puțin influențată de personaj și am crezut că are puțin din personalitatea lui Fatih. Ca actor e o chestie foarte prostească, de aceea am fost puțin încurcată.”, a declarat Sıla Türkoğlu.

Cine este Doğukan Güngör, actorul din Șerbet de afine

Are peste 100 de mii de fani pe contul personal de instagram și a postat până acum peste 60 de fotografii, atât de pe platourile de filmare cât și din viața reală. Cea mai recentă postare a sa o arată în prim-plan chiar pe Sıla Türkoğlu. Peste 3 mii de comentarii au fost lăsat de către internauți, iar cele peste 40 de mii de aprecieri au fost imediat alăturate.

S-a născut pe 1 iulie 1996 în Ankara și a jucat până acum în două producții de succes. Acestea sunt Dilberay Küçük Dev Kadin și Herseye Ragmen cu Erkan Pettekaya. Acesta a menționat că într-adevăr, și-a însușit anumite caracteristici ale personajului său din Șerbet de afine. Cu toate acestea, a devenit un actor îndrăgit de fanii din întreaga lume în prezent.

În articolul

Golden Boy – Dragoste rebelă și Șerbet de afine se luptă pentru locul întâi în topurile preferințelor fanilor. Ce arată presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x