Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...” a postat o imagine emoționantă alături de fiul său. Cum arată îndrăgitul actor în prezent

Publicat pe 08.09.2022 la 14:43 Actualizat pe 08.09.2022 la 15:14

Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...” a postat o imagine emoționantă alături de fiul său. Cum arată îndrăgitul actor în prezent și unde poate fi văzut.

Gorkem Sevindik poartă o cămașă albastră și un palton maro

Gorkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...”

Happy Channel

Görkem Sevindik face parte din distribuția serialului “Dacă un bărbat iubește…” și se numără printre cei mai îndrăgiți actori ai momentului. A reușit să uimească o lume întreagă cu rolul său și acum se bucură de familia sa în plan personal. În mediul online se mândrește cu ceea ce a realizat în prezent și reușește să îmbine atât cariera profesională cât și viața de familie.

Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...” a postat o imagine emoționantă alături de fiul său

Dacă pe micile ecrane uimește cu talentul său actoricesc, pe plan personal Görkem Sevindik reușește să impresioneze cu rolul de tătic pe care l-a îmbrățișat de curând. Fotografiile pe care acesta le urcă pe internet reușesc să emoționeze fanii de pretutindeni. Are peste 1 milion de internauți ce îi apreciază postările și îndulcește chiar și cele mai împietrite inimi cu fiul său. Este căsătorit cu celebra baschetbalistă de origine turcă Kübra Siyahdemir și relația lor continuă pe o pantă ascendentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă întâlnire cu jurnaliștii, actorul din “Dacă un bărbat iubește...” a încercat să-și aducă iubita în fața camerelor de filmat, însă sportiva a declarat că “nu sunt prea fotogenică acum”. Născut pe 17 octombrie 1986 în Adana, a studiat actorie în cadrul Müjdat Gezen Art Center și a avut debutul pe micile ecrane în 2010. A interpretat rolul “Pusat” în producția “Kurtlar Vadisi Pusu”. Are 1.86 cm înălțime și de la filmările serialului “Dacă un bărbat iubește...” s-a schimbat considerabil. Dacă până acum actorul se mândrea cu fizicul său, dar și cu partenera care îi stă alături, fotografiile recente îl arată însoțit doar de micuțul care a venit pe lume acum mai bine de 1 an.

Pasionat de muzică, sport și călătorii, acesta își continuă atât cariera profesională cât și viața de familie într-un ritm alert.

Görkem Sevindik își rezervă timp pentru familie în ciuda proiectelor profesionale

Observat de jurnaliștii din Turcia alături de familie, Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...” a simțit nevoia să menționeze faptul că există anumite perioade din viața sa pe care le dedică exclusiv celor dragi, fără a dori să fie deranjat de presă sau lumea artistică. Potrivit presei locale, cei doi îndrăgostiți au fost văzuți recent alături de fiul lor într-un mall din Turcia.

“La momentul actual sunt în căutarea de noi proiecte, citesc scenarii. Totul este bine, am vrut să am această zi alături de familia mea și petrecem timp de calitate.”, a transmis actorul, potrivit Haberturk.com. De când a devenit tătic pentru prima oară, actorul își laudă fiul la fiecare pas.

Într-o postare lăsată pe pagina personală de Instagram, acesta a declarat că “nu spun că este fiul meu, dar este superb”. S-a căsătorit în secret pe timpul pandemiei alături de jucătoare de baschet Kübra Siyahdemir. Aceasta din urmă încearcă de fiecare dată să stea departe de ochii presei și oferă foarte puțin interviuri atunci când își dorește cu adevărat.

Nunta celor doi a fost una simplă, acolo unde potrivit declarațiilor actorului, “toată lumea s-a simțit confortabil și s-a distrat”.

În articolul

Görkem Sevindik din “Dacă un bărbat iubește...” a postat o imagine emoționantă alături de fiul său. Cum arată îndrăgitul actor în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x