Gözde Kansu din Golden Boy – Dragoste rebelă și cântăreața Sıla Gençoğlu și-au sărbătorit relația de prietenie. Cele două s-au cunoscut pe băncile școlii

Publicat pe 10.10.2024 la 12:53 Actualizat pe 10.10.2024 la 14:25

Gözde Kansu din Golden Boy - Dragoste rebelă a vorbit într-un interviu recent despre prietenia cu artista Sıla Gençoğlu. Cele două s-au cunoscut pe băncile școlii și au păstrat o relație strânsă de-a lungul timpului.

actori in diferite ipostaze

Gözde Kansu din Golden Boy – Dragoste rebelă și cântăreața Sıla Gençoğlu și-au sărbătorit relația de prietenie

Happy Channel/ Instagram

Gözde Kansu este recunoscută pentru roluri în seriale precum 'Issız Adam', 'Dudaktan Kalbe', 'Hanımın Çiftliği', 'Medcezir', 'İçerde' și 'Sen Anlat Karadeniz'. Invitată într-o emisiune celebră în Turcia, vedeta a vorbit despre prietenia care o leagă de artista Sıla Gençoğlu.

Gözde Kansu din Golden Boy – Dragoste rebelă și cântăreața Sıla Gençoğlu și-au sărbătorit relația de prietenie

Cele două vedete s-au cunoscut în Izmir și apoi le-a legat și plecarea în Istanbul, acolo unde și-au început carierele, fiecare în domeniul lor. Gözde Kansu a fost cea care a oferit detalii despre prietena cântăreață Sıla Gençoğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“În anii de liceu, atunci când ceilalți colegi ascultau lecții, eu ascultam piesele ei și ea stătea lângă mine, eram college de bancă. Am studiat împreună în anii de liceu. Am fost colege și în clasele mici. Nu multă lume are această șansă. Apoi ne-am mutat la patru case distanță în Istanbul. De aceea și acum îi ascult piesele cu foarte multă mândrie.”, a transmis vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă, arată cei de la msn.com.

Citește și: Afra Saraçoğlu și-a surprins fanii cu noi postări în mediul online. Vedeta nu renunță la amintirile din vara anului 2024

Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă a participat în cadrul unui eveniment alături de Emre Altuğ. Acesta din urmă a avut de-a lungul timpului mai multe colaborări cu Sıla Gençoğlu. Artista a publicat o fotografie de pe vremea când era colegă de liceu cu Gözde Kansu.

“Am trecut prin toate etapele de la 11 ani tot împreună. Să fie mereu așa. Ce vreți să spuneți, că acum avem 40 de ani? O să trecem peste anul ăsta, ne revedem la anul.”, a scris Sıla Gençoğlu. Formează un cuplu cu İlker Kaleli, iar acesta a ținut să-i facă o surpriză cu fiecare an care a trecut și l-au sărbătorit împreună. Artista a fost înconjurată de prieteni și familie, iar Gözde Kansu nu a lipsit din cadrul niciunui eveniment de acest gen.

Gözde Kansu a vorbit despre noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă

Confesiunile actriței i-au surprins și bucurat pe fani în același timp. Surprinsă alături de mama sa într-o plimbare prin Istanbul, aceasta nu a scăpat privirilor jurnaliștilor.

“Ne distrăm pe platourile de filmare.”, a declarat vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă. Actrița are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare. Mai precis, aceasta s-a lăsat văzută alături de colegul de platou Mert Ramazan Demir. Acesta din urmă a devenit foarte discret în mediul online.

Citește și: Când va apărea Çetin Tekindor în sezonul 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă. Personajul Halis Aga nu a fost prezent în noua poveste până acum

În prezent se filmează sezonul 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă, fiind o încântare pentru fanii din toată lumea. Comentariile internauților nu întârzie niciodată să apară în ceea ce îi privește.

“Fotografii alese de Afra”, “Cel mai bun lucru din serial sunt ei doi”, “Iubiții mei”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În cadrul ultimei aniversări, vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă le-a arătat tuturor că este pasionată de yoga. De asemenea, momentele pe care le petrece alături de colegi pe platourile de filmare demonstrează de fiecare dată legăturile pe care aceștia le-au creat.

În articolul

Gözde Kansu din Golden Boy – Dragoste rebelă și cântăreața Sıla Gençoğlu și-au sărbătorit relația de prietenie. Cele două s-au cunoscut pe băncile școlii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 octombrie 2024. Racii sunt atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O studentă a făcut o descoperire terifiantă într-un colet de pe Shein: "Am crezut că e de jucărie, apoi s-a mișcat"
a1.ro
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
HelloTaste.ro
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Catine
3 zodii care au cel mai bun horoscop al lunii. Vezi ce spun astrele în luna octombrie 2024
useit.ro
Dacă primești aceste mesaje, trebuie să le ștergi imediat, susțin experții. La ce risc te expui dacă le păstrezi 
as.ro
Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, faţă în faţă cu „călăul” ei, care era să o omoare: „M-am întâlnit cu demonul”
MediCOOL
Infecția cu COVID-19 dublează riscul de boli cardiace. Un studiu recent susține efectul se menține pe termen lung
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
DeParinti
Strănutul la nou-născuți: când ar trebui să te îngrijorezi
MediCOOL
Consumul de alcool crește riscul de cancer de sân. Studiile arată care sunt efectele sale în organism
HelloTaste
Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece
x