Grettell Valdez a publicat o fotografie alături de fiul Santino. Fanii au rămas impresionați de statura acestuia la doar 14 ani

Publicat pe 29.11.2022 la 15:15 Actualizat pe 29.11.2022 la 15:42

Grettell Valdez a publicat o fotografie alături de fiul Santino. Fanii au rămas impresionați de înălțimea acestuia la doar 14 ani.

Grettell Valdez poartă o bluză neagră și o fustă roșie

Grettell Valdez a publicat o fotografie alături de fiul Santino.

Profimedia Images

Grettell Valdez a publicat în mediul online o fotografie recentă alături de fiul Santino. Tânărul are doar 14 ani, însă impresionează cu înălțimea sa. Actrița a ținut întotdeauna să-și lase familia în văzul tuturor, iar acesta are chiar și un cont de socializare ce este administrat personal.

Grettell Valdez a publicat o fotografie alături de fiul Santino

De-a lungul celor 7 ani de căsnicie, Grettell Valdez și Patricio Borghetti au devenit părinții unui băiețel. Santino are acum 14 ani și impresionează cu statura sa. Iubirea dintre cei doi s-a stins la scurtă vreme de la nașterea micuțului, însă au menținut o relație stabilă pentru creșterea acestuia. De-a lungul timpului, Grettell Valdez a fost cea care i-a ținut pe fani la curent cu tot ceea ce s-a petrecut atât în viața sa personală cât și profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-una dintre fotografiile recente publicate pe internet, Grettell Valdez apare alături de fiul Santino. Cei doi au luat parte la nunta unuia dintre copiii lui René Strickler în Yucatan, Mexic. Pentru o zi atât de specială, actrița a optat pentru o rochie verde, transparentă ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. De asemenea, în picioare a optat pentru sandale cu platformă. În fotografie apare alături de fiul său ce și-a ales un costum de culoare gri și un tricou alb. De asemenea, sandalele negre au fost nelipsite din picioarele tânărului.

În urma postării realizate de vedeta din Clase 406, fanii au rămas impresionați de statura tânărului Santino. Cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Grettell Valdez este una dintre cele mai iubite vedete de telenovele. A postat până acum peste 4 mii de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională.

“Fără îndoială o zi plină de iubire. Vă iubim, Manolo și Yanick. Să trăiască mirii! Santino este fără îndoială cea mai bună pereche a mea. M-am simțit foarte bine cu tine, fiule!”, a scris Grettell Valdez pe pagina sa.

Grettell Valdez, nedespărțită de fiul Santino

În cadrul secțiunii de comentarii, cei mai mulți dintre internauții au simțit nevoia să-și lase părerea cu privire la statura tânărului Santino, ce o întrece pe cea a mamei sale.

“Santino este enorm”, “Cu tocuri și tot ce trebuie, Santino te întrece”, „Cum crești așa repede? Tu cu tocuri și Santino cu sandale și deja este mai înalt ca tine?”, “Ce mare este”, au scris fanii. Statura tânărului Santino este doar o dovadă a faptului că tânărul a crescut într-un timp foarte scurt. De asemenea, acesta este foarte pasionat de muzică.

Într-un videoclip postat pe pagina de Instagram a demonstrat că nu mai are vocea unui copil ci un ton grav. Cât despre Patricio Borghetti, acesta are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram. Cu peste 900 de fotografii și filmulețe la activ, continuă să fie prezent în mediul online. Cea mai recentă dintre acestea demonstrează că pasiunea sa pentru motociclete nu este trecătoare. Actorul este căsătorit cu prezentatoarea Odalys Ramirez încă din 2011. Cei doi au împreună doi copii.

În articolul

Grettell Valdez a publicat o fotografie alături de fiul Santino. Fanii au rămas impresionați de statura acestuia la doar 14 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x