Grettell Valdez, primele declarații despre operația suferită. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Publicat pe 29.04.2022 la 14:16 Actualizat pe 29.04.2022 la 15:04

Grettell Valdez a făcut primele declarații despre operația suferită. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță și cum a reușit să treacă peste momentele dificile ale vieții.

Grettell Valdez poartă o bluză albă și o vestă neagră de blană

Grettell Valdez participă la deschiderea American Eagle în Mexic. 19 februarie 2013

Getty Images

Grettell Valdez a făcut primele declarații la mai bine de trei luni de la operație. În 2017, vedeta a descoperit în cadrul unui control de rutină că are cancer. Boala s-a răspândit în zona degetului de la mâna stânga după ce o cosmeticiană a folosit instrumente neconforme pentru manichiură.

La mai bine de cinci ani de la descoperirea problemei, Grettell Valdez a intrat din nou pe mâna doctorilor pentru operație.

Grettell Valdez, primele declarații despre operația suferită

Grettell Valdez a fost supusă unei operații de amputare a degetului. Mai precis, o parte a degetului mare de la mâna stângă a fost eliminată pentru ca celulele cancerigene descoperite în 2017 să nu mai reapară. La sfârșitul lui 2021, celebra actriță le dezvăluia fanilor momentele teribile prin care trece și i-a ținut pe aceștia la curent cu fiecare situație.

După declarațiile oferite pentru Despierta América, actrița în vârstă de 45 de ani a trecut prin cea mai mare sperietură a vieții sale înainte de operație.

“A fost un mare succes, chirurgul a făcut o treabă extraordinară. Pare că nici nu se observă diferența. Nu-mi vine să cred că după cinci ani a trebuit să trec din nou peste această problemă. ”, a declarat Grettell Valdez, conform Univision.com. Grettell Valdez are acum o unghie confecționată special pentru a-i înlocui partea mai puțin sănătoasă a degetului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-au tăiat o parte din deget, mi-au făcut un tratament laser și va trebui să fac chimioterapie.”, a subliniat vedeta. Aceasta a mărturisit că va urma anumite tratamente specifice. La scurt timp după operație, Grettell Valdez a plecat într-o călătorie alături de fiul Santino și prieteni precum Silvia Navarro, nu înainte de vedea confirmarea medicului său.

Citește și: Cristina Ciobănașu, întâlnire de gradul zero cu fratele său. Ce mesaj a transmis actrița

Grettell Valdez a ținut să-și spună toată povestea în septembrie 2018. Vedeta a mărturisit că nu a existat până atunci niciun istoric de acest gen în familia sa. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la deget. În 2021, actrița a fost diagnosticată cu un virus în aceeași zonă. Astfel, medicii au fost nevoiți să intervină într-un timp foarte scurt.

Grettell Valdez vorbește despre drama familiei

La începutul pandemiei de COVID-19, Grettell Valdez a trecut prin momente critice alături de fiul Santino. În timp ce se afla în grija tatălui său, Patricio Borghetti, acesta a fost infectat cu virusul care a făcut ravagii de-a lungul timpului.

Grettell Valdez a fost astfel separată de fiul său și a vorbit cu aceștia despre imposibilitatea de a-i fi alături celui mic în cele mai dificile momente ale sale. La doar câteva săptămâni, tânărul Santino a trecut fără doar și poate peste boală și s-a întors sănătos în brațele celebrei sale mame. La momentul actual, familia vedetei trece printr-o nouă etapă de îngrijorări.

Se pare că mama soțului său, Leo Clerc, este infectată cu COVID-19 și trece printr-o perioadă riscantă a vieții sale.

Citește și: Bárbara Mori, alături de partener în mediul online. Cum arată bărbatul care i-a furat inima celebrei "Rubi"

“A fost foarte îngrijorat din cauza familiei lui pentru că nu o duc prea bine.”, a mărturisit Grettell Valdez. Mama impresarului se află de mai bine de un an internată în spital, iar șansele de recuperare ale acesteia sunt minime. Cu toate că a scăpat de virusul care a făcut ravagii pretutindeni, femeia este ținută în continuare sub supravaghere.

În articolul

Grettell Valdez, primele declarații despre operația suferită. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x