Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. Cei trei au petrecut în familie

Publicat pe 27.07.2023 la 10:38 Actualizat pe 27.07.2023 la 11:41

Grettell Valdez și Patricio Borghetti au decis să rămână prieteni pentru a-și crește fiul într-un mod cât mai sănătos. Foștii soți s-au reunit într-o petrecere intimă cu ocazia zilei de naștere a tânărului Santino.

Grettell Valdez poartă o rochie neagră și ruj roșu

Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor

Profimedia Images

Actrița și faimosul din telenovela “Rebelde” și-au răsfățat fiul într-o petrecere intimă realizată alături de familie. Grettel Valdez a sărbătorit alături de actuala soție a fostului partener, Odalys Ramirez.

Grettell Valdez și Patricio Borghetti au decis să rămână prieteni pentru a-și crește fiul într-un mod cât mai sănătos

Plină de emoție pentru un astfel de eveniment, Grettel Valdez a sărbătorit cea de-a 15-a zi de naștere a fiului Santino în sânul familiei. Fotografiile au apărut pe rețelele sociale, iar fanii au lăudat-o pentru maturitatea cu care tratează fiecare situație de acest gen. Împreună cu Patricio Borghetii, soția acestuia și cei doi copii s-a arătat mai mult decât fericită să petreacă timp de calitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru ca totul să fie complet, actorul din Rebelde a fost alături de soția Odalys Ramirez cât și de copii Rocco și Gia. Cei din urmă s-au arătat nerăbdători să-l răsfețe pe fratele lor mai mare. Fericită să împărtășească fiecare moment cu fanii din mediul online, Grettel Valdez a ținut să lase la vedere fiecare moment pe care l-a petrecut în pregătirea petrecerii surpriză.

Citește și: Cum arată Patricio Borghetti la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Actorul are un fiu cu faimoasa Grettel Valdez

Astfel, internuații au asistat la un moment intim în care Patricio Borghetti a intrat în bucătărie și le-a gătit invitaților, în timp ce Grettel Valdez a inclus paste în meniu. S-a arătat a fi un moment simpatic în care și soția actorului a fost inclusă, așa cum se poate vedea în videoclipurile postate de mama tânărului Santino.

“Aceasta este o șmecherie pentru că toată lumea se dă pe lângă bucătarul șef. Eu n-am avut accesorii, în schimb vedeți aceste paste arată delicios, avem și supă de creveți.”, a spus Grettel Valdez. Actrița a documentat și momentul în care Santino s-a jucat alături de tatăl său câteva jocuri video. Aceasta a publicat mai multe fotografii din cadrul reuniunii, acolo unde l-au răsfățat pe Santino.

“Fiul meu, nu știi ce mândră sunt de tine. Te iubesc din tot sufletul meu, îți mulțumesc pentru că în fiecare zi mă înveți să fiu o persoană și o mamă mai bună. Fericiți 15! Te iubim, familia ta! Mereu împreună”, a scris pe pagina personală de Instagram.

Mesajul emoționant pe care Grettel Valdez i l-a dedicat lui Santino

De partea sa, Odalys a redistribuit postările lui Grettel Valdez pe propria pagină de socializare și l-a felicitat pe Santino cu ocazia zilei sale de naștere. Prezentatoarea le-a arătat tuturor un tort inspirat din pelicula Gardienii Galaxiei , la fel și o fotografie alături de Gia, Rocco și Pato la fel și Santino. Astfel, adolescentul a luat cu asalt un nou an din viață.

Citește și: Grettell Valdez dezvăluie că i s-a oferit un rol în serialul Rebelde. Ce a avut de spus actrița

“Așa îmi celebrez ziua. 15 ani de fericire alături de familia mea. Vă iubesc”, a scris Santino pe pagina personală de Instagram, acolo unde a lăsat mărturie și câteva imagini din cadrul petrecerii. Printre cei care s-au grăbit să-l felicite s-a numărat și Sebastián Rulli.

“15 ani au trecut în zbor însă dragostea mea pentru tine este aceeași din ziua în care am știut că ești pe drum. Astăzi vreau să-ți reamintesc că viața este plină de momente frumoase, învață tot ce poți și întotdeauna alege să fii un om bun. Nu pot să-ți trăiesc viața, dar sper să te însoțesc în toată a mea. O să te iubesc pentru totdeauna, o să am grijă de tine fără nicio îndoială și cât timp trăiești o să fii bebelușul meu. La mulți ani!”, a scris Grettel Valdez.

În articolul

Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. Cei trei au petrecut în familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x