Halil Ibrahim Ceyhan a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor. Unde s-a aflat celebrul protagonist din Moștenirea

Publicat pe 21.05.2024 la 13:58 Actualizat pe 21.05.2024 la 14:29

Halil Ibrahim Ceyhan a câștigat încă un premiu pe care îl va adăuga la reușitele sale profesionale. Actorul din Moștenirea se bucură de popularitate.

actor poartă o ținută all-black și zâmbește

Halil Ibrahim Ceyhan a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A jucat rolul Yaman în Moștenirea și ulterior l-a interpreta pe Murat în producția Coșul de rufe – Kirli Sepeti.

Halil Ibrahim Ceyhan a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor

A devenit cunoscut odată cu rolul de protagonist din Moștenirea. A jucat în celebrul serial timp de 3 sezoane, însă povestea a fost nevoită să continuie fără Halil Ibrahim Ceyhan. Ulterior, deși Coșul de rufe i-a adus un rol secundar, nu l-a făcut să scadă în ochii publicului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel a câștigat premiul pentru cel mai bun actor cu personajul interpretat în Kirli Sepeti, ceea ce l-a făcut fericit. A urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze și a transmis câteva cuvinte de mulțumire celor prezenți în sală. Acesta și-a extins armata de fani atât în Turcia cât și în lume. Dovadă stau prietenii virtuali de pe pagina personală de instagram, acolo unde are peste 2 milioane de următori.

A publicat până în prezent peste 80 de fotografii și filmulețe, cele mai recente fiind colaborări ale sale. De asemenea, după o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare, nu a uitat că muzica este adevărata sa pasiune. A publicat astfel un filmuleț în care apare alături de un alt artist în timp ce interpretează o piesă scrisă chiar de el.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că cei mai mulți își doresc ca Halil Ibrahim Ceyhan să-și continuie proiectele pe platourile de filmare, dar și să ajungă pe marile scene pentru a-i încânta pe privitori și ascultători.

Festivalul Turkey Youth Awards aflat la cea de-a 9-a ediție i-a adus lui Halil Ibrahim Ceyhan premiul pentru Cel mai bun actor. Până în prezent se cunosc foarte multe detalii despre viața sa profesională, însă nu se cunoaște o potențială parteneră.

Halil Ibrahim Ceyhan își surprinde fanii cu o nouă decizie pe plan profesional

În urmă cu trei luni s-a aflat faptul că repetițiile pentru producția Bir Masaldi ( It was a fairytale) au început. Halil Ibrahim Ceyhan revine încă o dată pe post de protagonist.

Acesta a devenit într-un timp foarte scurt un nume cu rezonanță atât în țara natală cât și în lume. A strălucit în seria Emanet – Moștenirea, acolo unde a avut-o parteneră pe Sila Turkoglu. Cu toate că s-a spus faptul că cei doi ar putea fi împreună, în cele din urmă zvonurile au fost spulberate.

Cu noua piesă de teatru, Halil Ibrahim Ceyhan își dorește încă o dată să-și surprindă fanii cu adevărat. Aceștia își doresc să-l vadă pe actorul lor preferat într-o altă ipostază față de cea de pe micile ecrane. A avut prima întâlnire profesională cu Hande Subași, ceea ce înseamnă că urmează noi speculații legate de o posibilă relație.

Hande Subași și Halil Ibrahim Ceyhan împart rolurile principale în musicalul Bir Masaldi. Cu 25 de dansatori alături se pregătesc să ofere audienței un fast muzical, dar și dansuri nemaipomenite. Se vor folosi atât costume, sunete 3D, dar și alte idei inovatoare.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor. Unde s-a aflat celebrul protagonist din Moștenirea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iunie 2024. Taurii trebuie să aibă mai multă încredere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui român care a mers în Germania să vadă meciul României. "Cum, bă, în plin Euro, să ai terasele goale? La 9 seara toată lumea în casă?"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Gem de căpșuni cu zahăr gelifiant. Rețetă rapidă și sigură
Catine
Galette cu piersici și fulgi de migdale. Desert delicios, de sezon
useit.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la care să te uiți
as.ro
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul neștiut despre Vanessa
MediCOOL
În ce măsură poți rămâne însărcinată dacă ți-ai legat trompele. Care este probabilitatea
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Adriana Nicolae a discutat despre alergii și impactul lor asupra vieții la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi: „Aș recomanda ca mamele să fie atente dacă în familiile lor există alergii”
MediCOOL
Metode de tratament împotriva exfolierii unghiilor. Ce o cauzează
HelloTaste
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
x