Halil İbrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”. O ipostază rară în care actorul zâmbește

Publicat pe 11.01.2023 la 11:25 Actualizat pe 11.01.2023 la 12:07

Halil İbrahim Ceyhan a revenit în atenția fanilor din mediul online cu o fotografie de pe platourile de filmare "Moștenirea". Actorul se distrează împreună cu colegii de platou.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă un costum gri și o cămașă neagră

Halil İbrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan joacă în continuare rolul principal în seria “Moștenirea”. După plecarea faimoasei Sila Turkoglu, a continuat să ducă proiectul pe umerii săi, în ciuda impactului negativ pe care situația sezonului 3 l-a avut la început.

Halil Ibrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”

Experiența actorului în teatru, dar și faptul că de-a lungul timpului a ținut să scrie versuri pentru diferiți artiști din Turcia, l-a făcut fără doar și poate să caut în continuare drumul către succes. Rolul din “Moștenirea” i-a adus recunoaștere internațională și astfel a reușit să atragă atenția fanilor de pretutindeni. Cu toate că dorește continuarea carierei muzicale, Halil Ibrahim Ceyhan nu renunță la actorie. Acesta a declarat că proiectele pe care le urmărește sunt cele care au un mesaj pentru public.

“Spun mereu lucrul ăsta și vreau să le spun tuturor care au o problemă cu actoria. Numele pe care le cunoaștem astăzi, toată această cultură descrie fără doar și poate munca depusă în spatele cortinei. Poți să ai o carieră foarte bună dacă muncești pentru asta.”, a transmis actorul. Cu aceste cuvinte, Halil Ibrahim Ceyhan a ținut să sublinieze important poveștilor spuse pe micile ecrane. În ceea ce privește proiectele profesionale, protagonistul din “Moștenirea” a subliniat faptul că este interesat de mai multe scenarii pe care le citește în prezent.

“Acesta este scopul meu, efortul, energia.”, a spus. În prezent, Halil Ibrahim Ceyhan continuă proiectul care l-a făcut celebru și spune că toate eforturile au dat roade în cele din urmă.

Halil Ibrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară

Și-a câștigat reputația cu rolul din “Moștenirea”, însă și restul proiectelor profesionale au reușit să-l propulseze în topuri. Nu este de mirare faptul că atunci când a urcat pentru prima oară pe scenă în fața fanilor, Halil Ibrahim Ceyhan a reușit să impresioneze cu vocea sa inconfundabilă. A participat pentru prima oară în cadrul Noah Fest în Kadıköy Festival Park.

Proiectul “Moștenirea” a continuat alături de actrița Nanuka Stambolishvili cu personajul său “Nana”. Halil Ibrahim Ceyhan a oferit astfel cuplul perfect în drama turcească.

“Povestea continuă cum nu se poate mai bine și noul personaj Nana a venit ca să aducă puțină culoare dramei. S-au găsit unul pe celălalt cu rănile și suferința lor, iar ea parcă este jumătatea lui Yaman.”, a spus un fan. Cei mai mulți s-au arătat mulțumiți de turnura pe care a luat-o povestea. După plecarea faimoasei Sila Turkoglu, Halil Ibrahim Ceyhan a simțit nevoia să lase un mesaj legat de continuitatea sa în cadrul proiectului.

“Câteva distincții ar trebui să fie făcute din punct de vedere profesional. Am experimentat o situație în care mi-am dat seama cât de important este. Mă simt onorat și fericit pentru mine, dar este o fericire amară.”, a spus actorul. La scurtă vreme după anunțul făcut de avocatul actriței, Halil Ibrahim Ceyhan a primit premiul Best Series Couple Award' de unul singur, urcând pe scenă fără Sila Turkoglu. Cuvintele transmise au rămas multă vreme în memoria fanilor.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”. O ipostază rară în care actorul zâmbește

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x