Halil Ibrahim Ceyhan are prea puține scene în noul serial, Coșul de rufe - Kirli Sepeti. Ce spun fanii din mediul online

Publicat pe 02.10.2023 la 12:44 Actualizat pe 02.10.2023 la 13:37

Halil Ibrahim Ceyhan joacă un nou rol de protagonist în serialul Coșul de rufe - Kirli Sepeti alături de Melisa Döngel. Cu toate acestea, fanii susțin că actorul are prea puține scene pe micile ecrane.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Halil Ibrahim Ceyhan are prea puține scene în noul serial, Coșul de rufe - Kirli Sepeti

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan și-a construit un adevărat renume în serialul Moștenirea. Timp de 3 sezoane a jucat rolul Yaman în cea mai bună formă a sa și astfel a rămas pentru totdeauna în amintirea fanilor cu acest personaj. Recent s-a implicat într-un alt proiect profesional.

Halil Ibrahim Ceyhan are prea puține scene în noul serial, Coșul de rufe - Kirli Sepeti

Protagonistul din Moștenirea joacă acum rolul Murat în serialul mult așteptat de turci. Primul episod a avut efectul scontat, însă cei mai mulți dintre fani susțin că însuși Halil Ibrahim Ceyhan deține prea puține scene. Faptul că personajul său i se potrivește mănușă, dar că apare rareori în cadrele filmate, îi deranjează pe cei care l-au apreciat încă de la rolul Yaman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin chiar de pe platourile de filmare ale seriei Coșul de rufe - Kirli Sepeti.

“Ăsta a fost cel mai mare vis al meu, să-l văd pe Halil Ibrahim Ceyhan în rolul unui tată”, „Suntem foarte nerăbdători să vedem următorul episod”, „Halil a intrat efectiv în noul său personaj fără nicio problemă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Halil Ibrahim Ceyhan a reușit într-un timp foarte scurt să atragă atenția fanilor cu personajul Murat și astfel s-a arătat entuziasmat să împartă acest lucru.

Citește și: Serialele din Turcia care se bat pentru cele mai bune locuri în topuri. Halil Ibrahim Ceyhan revine în rolul de protagonist

Chiar dacă sunt mulți care îndrăgesc cuplul Aylin și Murat, sunt de asemenea fani ce ar prefera ca Medine și Murat să formeze o relație de iubire. Cei care susțin acest lucru îi adresează deja comentarii negative personajului Aylin. Nu este cunoscut până acum dacă Halil Ibrahim Ceyhan, producătorii sau scenariștii vor îndeplini așteptările fanilor, dar în acest fel vor oferi oportunități de promovare mult așteptate.

Se pot observa astfel milioane de comentarii lăsate de fanii din toată lumea, iar iubirea pentru Halil Ibrahim Ceyhan este fără doar și poate o contribuție excelentă asupra cifrelor finale.

Cine este noul partener al faimoasei Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer

În presa din Turcia se vorbește despre o nouă relație a faimoasei actrițe Melisa Döngel. Se zvonește că ar forma un cuplu cu fotbalistul Samet Akaydın. Prietenia lor s-ar fi transformat în iubire într-un timp foarte scurt. Vedeta a reușit să cucerească de la început datorită frumuseții și talentului său, însă recent a vorbit și despre operațiile estetice pe care le-a realizat de-a lungul timpului.

Citește și: Primele imagini cu Nanuka Stambolishvili și Berat Rüzgâr Özkan în Moștenirea sezonul 4. Cum va continua povestea

De asemenea, relațiile sale amoroase au stat întotdeauna la baza subiectelor de discuție din presă. Vedeta și-a încheiat recent relația cu artistul Sefo, însă a fost văzută alături de celebrul jucătorul de fotbal. Cei doi își țin relația departe de ochii celor curioși la momentul actual.

Melisa Döngel joacă pentru prima oară într-un rol pe o scenă de teatru în piesa Broadway in Istanbul vol. 2. Interpretează personajul Marilyn Monroe în musicalul mult așteptat.

“Când mi s-a oferit acest proiect m-am uitat la pictura cu Marilyn Monroe pe care o aveam agățată în casa mea de trei ani și m-am gândit câtă energie am adus astfel proiectului.”, a spus vedeta.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan are prea puține scene în noul serial, Coșul de rufe - Kirli Sepeti. Ce spun fanii din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x